Inför HIS - Ekets GOIF

Så var det då dags för den stentuffa matchen mot Ekets GOIF. "Di gule" har förberett sig väl hela veckan och på fredag kväll är det upp till bevis i den tidiga seriefinalen som kommer utspela sig på Västra Hed!


Hanaskog har inför matchen ett par frågetecken på både Albin Andersson samt Jimmie Isaksson, får hoppas att båda kommer till spel. Pontus Anderberg har börjat sakta men säkert komma tillbaka i träning och blir snart ett namn för truppen igen! Motståndarna Eket har, som jag nämnt innan, gått fram som en ångvält i serien med 4 raka segrar och 14-0 i målskillnad. En rejäl utmaning för Hanaskogs kycklinggula herrar att ta hand om, och vi kommer att göra allt för att ge Eket en riktig match!


Eket kommer närmast från en stark 3-0 seger mot topplaget Glimåkra och är säkerligen ute efter att fortsätta på sin vinnande trend mot Hanaskog! Räkna med att HIS kommer kämpa, slita och kriga för varandra i 90 minuter!!!


Rille Rim får avsluta inför-snacket:


0-0  mot Bjärnum var väl lite mindre bra

Dags att rycka upp oss o 3 poäng mot Eket ta

Dom har inga riktigt bra o inga riktigt dåliga sa Jim

Men man kan ju konstatera att dom e inne i ett härligt stim

Vi vet att om vi e på topp så kan vi slå dessa

Hålla bollen på marken o inte stressa

Ladda nu ordentligt med både mad o vann

Så går vi ut på Heden o visar vad vi kan

Tror vi kan jobba o kämpa ännu mer

Förresten Bosse, häng nu inte flaggan upp o ner


Dra en tarzan o kyss en gris

Hjärtat bankar hårt för HIS


/ Rikard Oredsson

  

Sist men inte minst...

  

Märkte bland kommentarerna på förra inlägget att signaturen E undrade varför bloggen bara handlade om Herrarna. Svaret är väl egentligen ganska enkelt. Bloggen skapades för att man på ett enkelt sett skulle kunna följa herrarnas framfart ute i fotbollsvärlden. Man kan väl kalla det vår egna lagsida, där vi försöker få ut referat och dylikt, precis som damlaget har en egen sida där man kan följa dem. Att som enskild individ skriva om samtliga lag finns helt enkelt inte tid till. Men jag är helt övertygad E att du väldigt gärna får skriva om just ditt lag, vilket av dem det nu än är,  så är det säkerligen välkommet då det är svårt att få folk till att skriva lite referat eller info kring lagen. Ta kontakt med Jonas Mårtensson så hjälper han dig säkerligen!  Nu laddar vi för tre pinnar imorgon gubbar!!


FORZA HIS!


Kommentarer
Postat av: Ante

TILLSAMMANS...

2009-05-08 @ 08:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0