BloggenAnalyserar...

Fyra omgångar har avverkats för Hanaskogs ståtliga herrar, och än så länge är förlustnollan intakt. Spelet har hela tiden varit stabilt, och tycker att vi visat att vi definitivt är ett lag att räkna med även i fortsättningen.

  

Efter att ha inlett med tre raka segrar (Sösdala, Treby och Vinslöv) så blev gårdagens match mot Bjärnum 0-0. Lyckades få tag i Norra Skåne idag, och blev något förvånad när jag läste matchreferatet där Bjärnums tränare sa att det var Bjärnum som hade de farligaste chanserna i matchen. Antagligen så har han haft solen i ögonen eller inte varit på samma match. Hur som helst så får vi nu blicka vidare i programmet. Den tabell som följer nedan är dock trevlig läsning sett ur Hanaskogs-ögon:


  Eket

4

4

0

0

14

-

0

14

12


  Hanaskog

4

3

1

0

12

-

4

8

10

  Glimåkra

4

3

0

1

6

-

5

1

9


  Strömsborg

4

2

2

0

12

-

7

5

8

  Sösdala

4

2

1

1

14

-

10

4

7

  Östra Ljungby

4

2

0

2

10

-

7

3

6

  Sibbhult

4

1

2

1

8

-

11

-3

5

  Munka Ljungby

4

1

1

2

9

-

12

-3

4


  Treby

4

1

0

3

3

-

5

-2

3

  Rössjöholm

4

1

0

3

3

-

9

-6

3


  Bjärnum

4

0

1

3

1

-

10

-9

1

  Vinslöv

4

0

0

4

3

-

15

-12

0


Som man kan utläsa så är "Di gule" uppe på andra plats för tillfället.. Ett intressant möte inträffade under lördagen då Eket tog sig an Glimåkra på hemmaplan.  Slutresultatet blev

3-0 till Eket som går fram som en ångvält i serien och vet fortfarande inte hur det känns att släppa in ett mål, fantastisk inledning för detta gäng! Förhoppningsvis kan deras första insläppta komma på fredag då det är Hanaskogs tur att möta Eket! Veckan efter smäller det igen, med toppmöte/derby mot Glimåkra på Trollavallen. Så de tre lagen som för tillfället legat i topp kommer alla mötas eller har mötts inom de senaste två veckorna. Stenhårda matcher, precis som alla andra i denna jämna serie! Liten snabb analys av serien efter fyra omgångar:


-Eket: Visar att det ska tillhöra toppen, har en tajt defensiv samt ett lag som verkar gilla att göra mål!

-Glimåkra: Första plumpen kom mot Eket, men har i övrigt vunnit och kommer vara i toppen hela vägen in på mållinjen.

-Strömsborg: Blandar och ger enligt referaten, men har dock inte förlorat någon match än vilket är en stor styrka, ett topplag även dem!

-Sösdala: Ett lag som definitivt kan lugga många lag på poäng, krigar och har endast en förlust än så länge (Hanaskog). Mitten e nog troligt!

-Östra Ljungby: Dålig koll på detta gäng men förlora endast med 1-0 mot Eket och nykomligen kommer säkerligen ha ett finger med i spelet i slutändan!

-Sibbhult: Kommer säkerligen spotta upp sig, ett fysiskt starkt lag som har en stomme som , om den får vara hel, kommer betyda mycket för att de skall lyckas!

-Munka Ljungby: Kommer, vad jag har förstått från olika källor, kriga kring kvalplatserna neråt.

-Rössjöholm: Hade som målsättning att tillhöra toppen, men har än så länge inte infriat de förväntningarna och halkar efter!

-Bjärnum: Kommer inte ligga där de ligger för tillfället när serien summeras, Trust me!

-Vinslöv: Har fortfarande inga poäng och har en bit kvar innan Division 5-kostymen passar!



Kan ju poängtera att det fortfarande återstår 16 omgångar, så inga förhastade växlar kring denna analys tack! Det finns många poäng att spela om, och alla vet att när man väl åker på en förlust så kan det gå i troll och smälla utav bara farten, detsamma gäller även när man kommer in i en positiv trend, som vi i "di gule" lyckats med hittills, då är det kul att lira boll och man tar den där extra löpmetern som krävs för att dra det längsta strået! Tycker det är svårt att tippa några klara nedflyttningskandidater, serien är mycket jämn och det verkar som att alla lag kan slå alla, därför är det viktigt att hela tiden ge 110%. som jag har traggat om så många gånger innan här på bloggen!



Hoppas nu att alla kommer på de två träningar denna vecka för att vara så väl förbereda som möjligt inför den tidiga seriefinalen på fredag då Eket kommer till Västra Hed!


Mer info följer...





FORZA HIS!


Kommentarer
Postat av: e

ska bloggen till 95% handla om herrlaget?

2009-05-07 @ 10:14:28
Postat av: Iniesta

Nej de stämmer inte....

De ska va 100% om herrlaget:)



ses på fredag

2009-05-07 @ 11:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0