Hässleholms IF - Hanaskogs IS 0-0

HIS lyckades med bedriften att kryssa mot Hässleholms IF under lördagen. Ett stabilt kollektiv bäddade för en bra genomkörare mot ett starkt motstånd vilket visade att Hanaskog nog jäsiken blir något att räkna med i år!


Hässleholm lirade förra året i Division 3 men lyckades dock icke klara sig kvar och får nästa år infinna sig i att lira i fyran. Laget ser dock starkt ut, trots en del tunga spelarförluster och blir säkert att räkna med kommande säsong. Ibland "di gule" kunde vi glädja oss åt första nollan för året, mycket tack vare ett stabilt försvar uppbyggt på Staffan, Pontus, Timothy samt den nye vänsterbacken(!!!!!!!!) Ante P. En vit Ashley Cole e född. Lika många mål som släpptes in, lika många öste vi in framåt, men det skall dock poängteras att det fanns ett par heta chanser ändå, och till trots att vi kom med ett helt nytt spelsystem á la Barcelona/Kalmar FF så blev det bara bättre och bättre ju längre matchen fortgick. Vi stod upp som ett lag och betedde oss som ett lag. Keep on, grabs! Mina egna plus går till Timpa, Jimmie och Joel som alla krigar i exakt varenda sekund och visar upp en sjuhelsikes inställning!!



Vidare väntade en spännande helg där jag, i efterhand icke riktigt genomtänkt, bjöd hem några i detta kollektiv till den egna lyan, och jag vad skall man säga??? Grannen undrade om det redan var dags och möblera med tanke på oväsendet, medans en annan undrade om jag hade en minus-knapp på volymen till stereon. Hur ska man sammanfatta det med andra ord än Succé?- Thanks, mates! Lägg därtill en magisk konsert med Metallica under söndagen

(läs: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article4597244.ab ) så var helgen fullbordad. Någon försökte komma med någon positiv tongång i typ att "ni fick alla fall dricka på en buss", och tja visst, men då kunde vi väl lika gärna pendlat på 545 mellan Stan och Sibbhult!!


Nåväl, dags att ta oss samman och ladda inför kommande bravader med en riktigt spännande lördag för det kycklinggula herrlaget, räkna med en överraskande lördag! Ni övriga kommer få njuta av det på Söndagen.



"Vi haur bier och jääääger te försäljning! Jäääägern kööstar fördi reksdaler för Uijron har blitt sau jädra daulig!!! - "Vi har öl och jäger till försäljning! Jägern kostar fyrtio kronor för Euron har blivit så himla dålig"

  

Göinge-legenden Börje "Taxi" Jönsson skyller de höjda barpriserna på bussen på den dalande valutakursen!




Veckans SMS-konversation (dagen efter den grymma Metallica-konserten)


Blogg till Ante: Käka? André och jag tänkte dra till Thai Kong...

Ante till Blogg: Finns inte en chans! Dålig Allan...

Blogg till Ante: Hahahahaha





Inom Kort:


Bloggen Presenterar: Staffan Holgersson



Kommentarer
Postat av: Ante

Eller Abidal... :-)

2009-03-10 @ 15:43:24
Postat av: Anonym

Eller "CarrotHead" som Holm hade sagt :) Hahahaha

2009-03-10 @ 16:03:03
Postat av: Ante

Hahahaha

2009-03-10 @ 16:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0