Bloggen Presenterar: Jimmie Isaksson!


Så var det då dags för en ny liten följetong här på bloggen. Skall försöka så gott det går med hjälp av min skarpa hjärna samt det lilla frågeformulär, som alla nya spelare blivit tilldelade, försöka presentera de nya ansikten som kommer dyka upp i gula dressen kommande säsong. Först ut är en gammal goding: Jimmie Isaksson!

  

  

Jimmie Andreas Itchak Isaksson föddes en ruggig Augustidag för cirkus 28 år sedan, ungefär samtidigt som högertrafik-omläggningen var ett faktum. Redan vid denna tidpunkt kunde man ana vad det var för en typ som skulle uppstå. Hans förkärlek till fotbollsföreningen Arsenal har existerat sedan tidig ålder och håller fortfarande i sig. Jimmie är väl för övrigt den ende i Hanaskog som upplevt premiärmatchen på Emirates Stadium i London, om jag inte e helt ute och cyklar så var det väl mot Aston Villa och självaste Olof Mellberg scorade??? (Har jag rätt Itchak?)


Isaksson kommer närmast ifrån IFK Knislinge men är HIS-produkt från början och har även hunnit med en kort sejour på Nosabys bänk! Anledningen till att det blev HIS var dels för att det var krypavstånd hem från träningar och spelarfester på IP men även för att många av hans närmaste vänner lirar i laget samt att det är en klubb med fungerande organisation som siktar uppåt!


Till vardags kan vi skåda Jimmie ofta inne i centrum där han springer och spänner sig i sin Securitas-uniform och jagar snattare, annars kan man se han utanför villan i Hanaskog (som han bor i tillsammans med sin betydligt yngre flickvän Malin samt ADHD-Schäfern Izor) och pilla på sin motorcykel!







Jimmie Isaksson älskar Arsenal och Malin och hatar att tappa bestick under understa gallret i diskmaskinen samt övriga engelska lag! Skall man berätta lite grejor som ni inte visste om Jimmie så kan man ju nämna att han i lumpen snodde en Jeep, som han själv påstår ej vad med flit, samt att han även lyckats att hångla upp en stenmur under en cykeltur, en historia som bara måste höras från berättaren själv!


Målsättningen för året är först och främst personligt att hålla sig hel hela säsongen (en riktigt högoddsare) samt för lagets del att vara med om slaget om platserna för uppflyttning. En spelare som han tror blir väldigt viktig för laget är Joel Isendahl, då han visat sin målfarlighet redan så här tidigt på säsongen! Om Jimmie skulle välja en spelare han skulle gå på dejt med i laget så skulle han välja Andreas Johnsson, mest för att se om han e så bra i sängen som han utger sig för att vara!





Vi välkomnar Jimmie till föreningen och hoppas att han skall trivas ypperligt i HIS!


Kommentarer
Postat av: Ante

Hahahahahahaha

2009-03-04 @ 15:53:06
Postat av: Gazza

Klockrent... Ful tröja bara!!!

2009-03-04 @ 16:05:50
Postat av: iker

Kloockrent!

2009-03-05 @ 23:58:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0