Premiär!

Om cirka 9 timmar smäller försäsongen igång på Kristianstad IP:s nylagda konstgräs. En ny säsong står för dörren, ett nytt år som förhoppningsvis innebär toppstrid för HIS del. Försnacket inför säsongen följer ni så klart allra bäst här på vår kära blogg, som efter bara ett år har blivit väldigt populär.

Tänkte börja med att i korta drag berätta vad som ligger i planerna för "Di gules" dagbok den kommande tiden. Meningen är att så fort truppen är fullständigt spikad så kommer en liten kort presentation av varje nyförvärv som anlänt till klubben, för att alla HIS:are skall kunna få höra lite mer om de nya ansikten som kommer springa nere på Västra Hed kommande året, och tro mig, det finns en hel del historier om dessa gossebarn.

Vidare så planeras det även en liten titt på serien för att gå igenom de lag som vi kommer stöta på i Division 5, som var en salig blandning med allt från dagsutflykter till Eket och Rössjöholm till trevliga derbyn mot grannklubbarna Sibbhult och Glimåkra. Men som sagt, detta ligger i framtiden men lovar att det kommer dyka upp innan säsongsstarten och hoppas att detta kommer uppskattas.

Har även märkt att det är många som är väldigt nyfikna på om det är några fler spelare på gång in till föreningen! På den frågan kan jag svara ja, det förekommer diskussioner med 3-4 spelare till som vi hoppas kunna locka över till Hanaskog, men vill dock inte lägga ut några namn då detta kommer ske först när någon av dessa grabbar bestämt sig för att lira i det gula stället! Så håll ut!

Övriga nyheter från Hanaskogs-lägret:

- En spelarträff komme räga rum efter morgondagens träning på Västra Hed. Start kl 15.00

- En spelarfest kommer att inom kort planeras och äga rum, allt för att vi inte skall bli allt för seriösa idrottare!

- Vi avsluta även med en liten kul nyhet, mest kanske internt inom A-laget. Vi vill nämligen gratulera Andreas "Ante" Persson,  Hanaskogs egna Vitalij Klitjko som efter drygt ett halvår utanför ringen nu åter igen snörat på sig handskarna och nu verkat fått gå en hel del uppvisningsmatcher de senaste veckorna. Kul för Ante tycker vi i laget! Go for it, man, och glöm inte dina egna visdomsord: Gummi!? Man äder väl inte kola med pappret på???



OBS!
Bilden är ett montage! (Ante klär inte lika bra i rött)




Tills vidare...


LEV VÄL!


Kommentarer
Postat av: allram

HAHAHAHA!!! Du e så sjuk bloggis!!:) hahaha

2009-01-10 @ 05:48:05
Postat av: Ante

Att du inte ger dig nån gång... :-)

2009-01-12 @ 14:00:52
Postat av: Junne

Finns bara en Ante Persson.. Och det e väl lika bra:)Fast Otto ska också passa sig, fick nämligen tag på lite intressanta bilder på honom från Thailand igår kväll ;)

2009-01-12 @ 14:49:51
Postat av: allram

e du intresserad av att stå någon match nästa säsong så skulle ja fundera både en och två gånger..

2009-01-12 @ 19:18:10
Postat av: Junne

Allram, den smällen kan jag ta, för om jag inte står någon match nästa säsong så blir det ju lika många matcher som du kommer spela från start i trean;)

2009-01-13 @ 08:24:28
Postat av: Balic

Ante du är kung =)

2009-01-13 @ 21:46:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0