Lagledare klar för HIS!

Så kan Hanaskog presentera ytterligare ett nytt ansikte vid sidan om planen kommande säsong. Det är Ted Karlsson som kommer att agera lagledare och sidekick åt Rikard och Richard i "Di gules" kamp mot nytt kontrakt i fyran!

Närmast kommer Ted från tränaruppdrag i Näsby IF herrar, som förra året tillhörde toppen i Division 6. Tidigare har han även hunnit med en sejour i Rinkabys herrlag men även agerat tränare på damsidan i både Näsby och Gärds Köpinge.

Ted är en glädespridare samt pådrivare utöver det vanliga som alltid är glad och behjälplig. Det är därför en mycket glädjande nyhet för oss HIS:are att han vill ingå i vårat fantastiska gäng kommande säsong, och jag är övertygad om att han kommer att smälta in klockrent bland folket på Västra Hed!

Vi hälsar Mr. Karlsson varmt välkommen till föreningen!


Vidare kan vi även meddela att kommande vecka kommer presenteras ett par spelare som beslutat sig för iklä sig den gula tröja säsongen 2010. Så fort papperna är påskrivna så kan ni läsa namnen här!




Sist men inte minst...




Vi har väl alla någon gång rykt ihop med våran bättre hälft, men en sak är säker, jag vill INTE vara i Tiger Woods kläder just nu!





 
Lite putt eller???







Tills vidare...



FORZA HIS!

Kommentarer
Postat av: Ante

Underbart!

Välkommen Ted!

2009-12-04 @ 11:12:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0