Vägen tillbaka börjar här och nu!

Så var då säsongen till slut över för i år. Naturligtvis hade varit mycket roligare med ett mera lyckligt slut men nu är vi där vi är och det är bara att bryta ihop och gå vidare. Hanaskog kommer få lira Division 5 - fotboll nästa år i en serie som kommer innehålla betydligt mer lokala inslag än vad det har funnits i årets serie.


HIS klarade inte uppgiften att vända 1-0 underläget hemma på Heden och efter att Råå fått en billig straff så var det en rejäl uppförsbacke som gjorde att det redan där kändes hopplöst. Efter matchen stod det också klart att vi får rikta in oss på femman nästa år, något som absolut inte skall ses som någon katastrof. Många roliga matcher väntar i just denna serie som har mer lokal prägel än division 4 där man fått harva ner till Helsingborg var och varannan helg!


Lokalderbyn mot Sibbhult och Glimåkra tror jag dessutom kommer locka lite mer folk än vad Härslöv gjorde , så  ser redan i fram emot en ny spännande säsong i en serie som jag definitivt tror vi kan tillhöra toppen i.


I skrivande stund så har jag inga klara nyförvärv/förluster i föreningen men lovar att ni kan följa den stundande Silly Season här på bloggen. Kan meddela att krokarna redan börjat läggas ut för att locka nytt blod till klubben.


Trots den trista avslutningen på säsongen så anordnades ändå en klockren avslutning i klubbstugan för att senare sluta med en bit mat och en liten utgång. Dessutom prisades de flesta spelarna med olika ärofyllda nomineringar som gjorde många av pristagarna tårögda! Tack för i år grabbar, hoppas verkligen alla gärna fortsätter i Hanaskog!


Vill även säga att trots motgångarna så har stämningen i truppen ändå varit på topp och sammanhållningen är väldigt svårslagen, det skall alla som följt oss i år veta! Nu tar vi nya tag och laddar om! Vägen tillbaka början här och nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0