Kvaldags!

Så var det då dags! Första matchen av två i kvalet om en plats i fyran. Klockan 10.45 lämnar HIS spelarbuss Västra Hed och styr skutan mot Helsingborg och Råå, som kommer stå som motståndare i detta dubbelmöte! Räkna med en nagelbitare!


Sir Welander och Fröken Lindqvist har fått välja och vraka vilka som skall få klä på sig de gulsvarta färgerna då hela truppen är till förfogande, förutom Mats Henrysson som varit skadad sen en tid tillbaka och ej kan medverka. De spelare som kommer hänga med ner till Råå är väl medvetna om vad som väntar, det kommer bli stentufft. Råå är ett målglatt gäng som spelar en offensiv och snabb fotboll (enligt källor), vilket visade sig i förkvalet då Sövestad åkte på däng med 3-0. En tuff uppgift väntar alltså för "di gule" men långt ifrån omöjlig, om alla står upp och krigar i dessa två sista matcherna av säsongen så skall vi absolut försöka ge Råå en match!


Som även det tidigare nämnts på hemsidan så kommer avslutningsfest att hållas den 18:e oktober, samma dag som returmötet i kvalet hemma på Heden. Alla som ska vara med, och sen även ta en tur in till stan på kvällen, se till att meddela detta snarast möjligt till Anton "Bindefeld" Bergh.  Avslutningen gäller även legender som ej kunnat träna pga fotbollsinvaliditet (t.ex. Rosén) samt äldre herrar som inte hinner bli spelklara i tid

(typ Noresson).


Vidare blickar vi nu framåt, och laddar inför lördagens batalj! Kom igen grabbar, nu åker vi!


Rosor är röda, violer är blå
På lördag spöar vi skiten ur Råå
Men det krävs ett jävla jobb o slit
För annars går vi på en tråkig nit
Borta har vi haft svårt denna säsongen
Nu e det dags att sjunga segersången
Ta fram ditt gulsvarta hjärta o spela för varandra
Så slipper vi ner till femman vandra
Får säga grattis till vårt P14-lag
Vi ses i a-truppen om ett tag

Håriga bringor o svettiga pungar
Här e Hanaskogs fotbollskungar.
/Rille O

Dagens Språklektion


Näve - Hand


Sier du inte domarjavul, han taur ju bullen me näven! - Ser du inte domarjävel, han tar ju bollen med handen!



"Det verkade bara krångligt"

Antagligen en av de skönaste kommentarerna någonsin, levererad av 105 år gamla Clara Meadmore på frågan varför hon valt att avstå sexuellt umgänge under hela sin livstid i Aftonbladet! Och misstänker nog att vissa äldre erfarna pojkar i HIS herrlag nog i efterhand också insett detta!



Sist men inte minst...

  

- På med blåställen grabbar, sista rycket nu!



"Satsa hårt, men inte fult - Passa er för dom i gult"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0