Hanaskogs IS bäst i stan!!

Fjälkinge kom, Fjälkinge såg, och de fick rejält med spö! Trots nerver på slutet så klarade HIS av uppgiften och stod som vinnare i årets enda derby på Västra Hed. Något annat en seger hade verkligen varit i underkant för HIS.

Men frågar man i Fjälkingelägret idag så är det nog andra synpunkter. Till exempel: Timpa har skallat in 1-0 för HIS och har bud på fler mål i första halvleken, FIF vaskar  fram ett skott från 35 meter och en handfull inlägg. Plötsligt ser man Fjälkinges-anfallare R. Jönsson komma med gråten i halsen och lägger fram kommentaren: Så jävla orättvist! Starka ord för en man som fick känna på bollen 2-3 gånger i första halvleken. Hans ödmjukhet la grunden till tankeställningen om han verkligen var på samma match? Men den käre Jönsson fick under denna matchen lika mycket uträttat som under sin långa och ärofyllda karriär i VMA - Ingenting!



Vad ska man säga, en klassisk b*ghög! Tobbe ligger och blundar, Olle putar med läpparna, Kapten Otto vill vara med på ett hörn och vad Johnsson tänker göra med Olle där bak vågar jag inte tänka på!


Fjälkinge flyttade succesivt upp mer folk i anfallet för att sätta press på HIS nervösa backlinje på slutet. Sir Welander tackade och skickade in tre antiloper (som tillsammans väger ca 120 kg) i form av Jens, Emir och Albin. Den sistnämnde fick även en Fjälkinge-back utvisad då han ville byta tröja redan under matchen. Dessa fick även äran att löpa åttor kring den ärade Fotbollsbloggaren på Bladet-sporten Patrik Persson, bara det är ju något att ta med i sitt CV!

FIF pressade på mot slutet, men samtidigt öppna det sig för luckor bakåt, och där borde HIS visat kyla och gjort åtminstone 3-1. Bara för att nämna en chans så hade ju Albin öppen bur från 1,5 meter men lyckades med prestationen att lägga bollen längs med målet och ut mot hörnflaggan. Men det får vi allt bjuda på en sån kväll:)


Måste samtidigt framhålla webmastern på http://www.fjalkingeif.se som i sin analys på deras hemsida inte stämde överens med vissa Fjälkinge-spelare om att HIS seger var orättvis!

Vidare i schemat är det nu träning ikväll 18.30 samt lördag klockan 10.30 så skippa gärna 02.30-groggen så ni är något snygga på lördagsmorgonen! Söndag är det dags för nytt äventyr mot Grevie på bortaplan!

Dagens Språklektion

Sulten -
Hungrig

Ja va sulten men ni ga me inged o aida - Jag var hungrig men ni gav mig inget att äta!


"Det finns en Plan B, men vi vet inte hur den ser ut ännu"
Tord Grip, fotbollstränare, Ja det känns ju verkligen tryggt!

Sist men inte minst....

- Fyrans bästa Kristianstad-lag - Hanaskogs IS:)



Forza!!!


Kommentarer
Postat av: Gazza

Härligt Junne

Fel länk till Fjälkinge bara. Gå in på ovanstående



/Jonas

2008-05-15 @ 10:42:29
URL: http://www.fjalkingeif.se
Postat av: Ante

Så j***a gött, boys!

Härligt inlägg, Junne. Se även Sunes kommentar i gästboken...

2008-05-15 @ 10:48:53
Postat av: Lillen

Härlig match igår grabbar!



Har hört vissa rykte att Mr bölfis jönnson hade sjukanmält sig från jobbet idag pga av söndergråtna ögon!





Forza!

2008-05-15 @ 14:14:46
Postat av: Junne

Läste på Perssons blogg nyss.... haha nackkrage, du e inte klok Håkansson:)

2008-05-15 @ 15:04:21
Postat av: Ante

Hahaha, såg också det. Är faktiskt oskyldig både när det gäller PP:s blogg och i gästboken på Fjälkinges hemsida.

Men det gör ingenting att mitt "alias" används för dessa saker...

2008-05-15 @ 15:06:39
Postat av: lillen

Guilty:)

2008-05-15 @ 15:58:58
Postat av: Svensson

Rasumus är fan ett skämt haha Hur fan kan högre klubbar velat ha han. Men han klarade ju inte sig utan sin pappa och grät hela vägen tillbaks till Fjälkinge...

2008-05-15 @ 21:07:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0