Dyster Lördag för HIS!

För andra matchen i rad inkasserade HIS en förlust, denna gång mot ett Västra Karup som lyckades dra längsta strået. En utebliven straff i första och en handfull målchanser som inte resultera i mål gjorde att Västra Karup gick till halvtidsledning med 1-0 och slutligen till en 3-0 seger. Tungt för HIS som nu stoltserar med 1-7 på två matcher. Hoppas att samtliga rannsakar sig själva och ser till att komma taggade till träningarna i veckan!


Personligen hade jag svårt att hitta ljusglimtar från matchen. Vet att alla som deltog i den gula tröjan kan prestera mycket bättre. Men det finns en person som jag dock vill framhålla från denna match: Den lille tjöcke på mitten. Otto Ewesson, snickare, kapten, suput och slitvarg - Allt i en och samma kropp! Det var en fröjd att se Otto gå upp i nickdueller under hela matchen. Varenda gång, vare sig han tog bollen eller icke så fick sig en Karup-spelare en liten omgång. Det var ungefär som att springa rätt in i en Nissan King Cab med handbromsen dragen. Hans eviga slit och påmaningar (kanske inte alltid positiva) räckte dock föga i lördags. Dock kan vi räkna med att han nästa match står där igen, den lille tjöcke med sitt delfin-skratt och bindeln på armen. I omklädningsrummet hänger skinnvästen och väntar på att bli påtagen för partaj. För på lördag måtte det väl ändå bli segerfest igen. Eller hur, Otto?


image14
HIS åkte på en käftsmäll i helgen!

För er som e intresserade spelas det B-lagsfotboll på Lönsbodas idrottsplats ikväll när HIS ska dit och hämta tre pinnar! Mitt tips är 3-1 till HIS och tippar även att 7 av 11 i Lönsbodas startelva heter Cederqvist i efternamn! Fridens!



Dagens Språklektion

Ticked Mög - Sånt Skräp

Ticked mög du glor pau, sa paugen te gribban som glodde pau televisionen - Sånt skräp du tittar på, sa pojken till flickan som titta på TV.


Flytta dig tjockis!

/En yngre cyklande dam gav Ante P ett verbalt påhopp under en promenad på Valborgsmässoafton


Sist men inte minst...

- Upp me huvena nu så ska vi ge Bårslöv en bössa på lördag!


Kommentarer
Postat av: allram..

givetvis blir de segerfest junne... De e dax att bryta bortasviten nu!! har du fått ledigt junne??

2008-05-06 @ 21:08:11
Postat av: Lillen

Junne där va en fråga till dig om du missat den?!

eller jag vet inte:)

2008-05-08 @ 14:13:23
Postat av: allram..

ja precis.. seså seså...

2008-05-08 @ 16:42:15
Postat av: Junne

Jo tack.. Nog fan har man fått ledigt:) Men ska bli trevligt att se Bårslöv!

2008-05-08 @ 21:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0