Klacken tystnade när Emir klacka in den....

Perstorp hade inte förlorat hemma på två år. Hanaskog hade inte vunnit borta på två år. Hur tror ni det gick? Hanaskog vann såklart! Ett brandskattat HIS stod till slut som segrare med 2-1. Trots att Perstorp hade ett kraftig stöd från sin egen klack (med en snittålder på 12,5) klara de inte av att rubba di gule!


Klacken hade tur då Bolibompa sluta en timme tidigare och på så vis hade de god tid att hinna till matchen på Ybbarps IP.  Väl där bjöds det på mycket kamp och krig. Men det var HIS som visade mest vilja och stod upp mot Perstorps stundtala press. Ett försvar, styrt av Olle och Mats, var suveräna i 90 minuter och tog inte många steg fel under matchen. Ja, i stort sett hela laget gjorde en felfri instats, mot ett Perstorp som hade mycket boll, men lyckades inte komma till speciellt många avslut, och de gånger de kom till avslut stod Jonas "Casillas" Nilsson i vägen. 


Vår ärade andretränare Fröken Lindqvist som nu sticker till Kroatien i tre veckor! Kommer tänka på dig dag och natt!
Hälsa din vackra fru och framförallt dina döttrar:)

Tillbaka till klacken! Kul att de verkligen stod upp för sitt lag, men dock kunde man försökt uppdaterat sina sånger något, här kommer ett litet axplock ur deras ramsor:

- Pissa, pissa på , pissa på Hanaskog

- Forza Perstorp, olé olé

- ge mig ett P......ge mig ett S...... ge mig ett K......vad blir det? PSK!!!!

- En gris en ko, en Hanaskogsbo!

- Gult e fult!

.... och många andra fyndiga ramsor. Märks att de suttit hemma och filat länge på dessa sånger! Starkt jobbat flickor!


Dock skall det poängteras att Perstorps spelare verkligen stod upp hela matchen och uppträdde sportsligt, ett av de trevligaste lagen vi mött faktiskt! Ser redan fram emot mötet på Västra Hed!


Sitter för tillfället ute i Torsten och Kristinas sommarstuga i Mellbystrand och bara njuter av gårdagens seger över serietvåan! Poäng som var välbeövliga för vår kamp i bottenskiktet! Ett par jögar till så blir det en riktigt trevlig långhelg! Ett extra tack till klacken som bestod av följande fruntimmer: Kristina Ewesson, Ingela Nordfeldt, Cilla Andersson, Emma Göstasson, Christel Persson, Helene Andersson och Fredrik "Hana" Andersson! Även tack till Ante "Blödningen" Persson och Stoffe "Benhinnan" Andersson som valde att byta och lägga grunden till segern. 



Nu  njuter vi av denna segern och ser till att ta med inställningen till matchen mot Kågeröd borta nästa vecka!


Dagens Språklektion

Fisse - Slida
Pille mig i fissen me ett strau - Pilla mig i slidan med ett strå!


Veckans citat:

"Sillen finns under FISK"
Anton visar sin kunnighet på MAXI till midsommarfirandet!

"Jag hinner ta en kaffejög medans hon borstar tänderna"
Torsten visar sin kärlek till sin hustru.

Veckans dialog 1

Kapten Otto ligger utslagen, framrusande kommer Peter Lindqvist!

Peter: Har du ont Otto??

Otto: Nej det e lugnt!

Peter: Det var tur, jag var så exalterad så jag glömde medecin-väskan!

Veckans dialog 2

Torsten i samspråk med grannen:

Torsten: Kom in här sen, paugarna kommer så då ska du få en kaffejög

Grannen: Jo tack, det är alltid gött med lagad mat!


Sist men inte minst....

- Trevlig midsommar!


FORZA HIS!!!


 

Kommentarer
Postat av: His:are

Härliga poäng.... Perstorp förlorade även klack-matchen.. .Hade ju bara snott alla ramsor.. Bara pinsamma! Forza HIS!

2008-06-20 @ 16:39:49
Postat av: PSK Supporter

Till Junne och alla personer som har samma åsyn..



Var vi otrevliga eller har ni bara något emot vår klack?



Att supportrar ibland yttrar sig med ett mindre vårdat språk är något som har blivit till en vardag inom svensk fotboll. Att det kan väl bevittnas hur våldsamma Hanaskogs spelare betedde sig är ren skandal. Domarens neutralitet kan också ifrågasättas med väldigt starka bevis.



Har du eller någon annan invändningar kan ni kontakta mig direkt, skicka E-post till [email protected]

Jag svarar mer än gärna på all kritik, vi kan bemöta kritiken och förbättra men vi kan också stå till svars och motivera varför matchen blev som den blev! Någon allmän svartmålning av snapphanarna kommer inte att tolereras!



Nästan alla klackmedlemmar, i alla fall de som var närvarande under gårdagens match vilket var de trognaste som följer PSK i regn och skur, i med och motgång har bidragit med flera hundra kronor ur egen ficka.



Jag vill inte yttra några fler personangrepp än nödvändigt men en person som bedömer ett gäng som alla är 15+ att vara 12,5 kan inte vara annat än förståndshandikappad.



Jag kan förstå HIS avundsjuka för att inte själv ha så trogna anhängare och lider verkligen för er skull.



Sist men inte minst vill jag be PSK om ursäkt om de ansåg att detta var för långt. Vi lyssnar på er och era önskemål samtidigt som vi hoppas på samma förståelse från er sida, inte minst när det gäller rökbomberna som vi snällt frågade efter tidigare i gästboken.



Jag önskar särskilt få svar från skrivaren till inlägget ovan för en vidare diskussion om denna personen är ansvarsfull nog att ta på sig en civiliserad diskussion efter ett inlägg.



Alla olaga hot som HIS:are skickar till E-post adressen vidarebefodras till polismyndigheten för Skåne Län.



MVH

Victor

2008-06-20 @ 18:55:57
URL: http://www.snapphanarna.co.cc
Postat av: psk

Skriv gärna vilka sånger vi stulit.

2008-06-20 @ 20:12:38
Postat av: Lillen

Lilla vän, du stod alldeles säkert i klacken igår, tillsammans med 5 andra små barn! Och hur många tycker du där va från HIS som betalade 50 KR i inträde för att höra 6 st föräldralösa barn stå och skrika glåpord mot hanaskogs spelare, acceptera att ni inte är bättre för tusan!!



Hälsa polismyndigheten en glad och trevlig midsommar!!

Peace out

Forza HIS

2008-06-20 @ 21:01:12
Postat av: Master of blogg!

Kära PSK-supporter! Du skriver : "Att supportrar ibland yttrar sig med ett mindre vårdat språk är något som har blivit till en vardag inom svensk fotboll. Att det kan väl bevittnas hur våldsamma Hanaskogs spelare betedde sig är ren skandal. Domarens neutralitet kan också ifrågasättas med väldigt starka bevis". Vad menar du med våldsamma hanaskogare? Tyckte det aldrig uppstod något "gruff" under matchen, förutom eran utvisning som jag ärligt säger att det inte var varning på er spelare, samtidigt tycker jag att domaren var lika dålig på bägge hållen, och att det inte var hans fel att PSK släppte in två mål i denna match!



Som jag skrev i bloggen tycker jag fortfarande att Perstorps spelare skötte sig mycket bra och var sportsliga matchen igen, däremot att du motivera er klacks beteende med att det är vanligt i dagens fotboll är bara ett bevis på att DU accepterar att de skriker "pissa på hanaskog", och glåpord som bl.a. vår vänsterback fick utstå hela andra halvlek. Lägg därtill vår höger ytter som fick höra massa glåpord när han blev tacklad.



Vidare att du hotar med polisanmälning är bara konstigt. Hur lyder din motivering av detta? Är det irritation över att ni inte lyckades vinna över eller vaddå? En förlust är en förlust och det är bara att gå vidare. Ni räckte helt enkelt inte till denna match, punkt slut. Tycker absolut PSK är ett lag för toppen och önskar dem all lycka men det är glåpord och skriket bredvid som många reagera på, för det var en del HIS:are bredvid planen som vittnade om detta, även om du kanske missa det, men det är sånt som händer! Tycker det är roligt att det finns klackar i dessa divisioner och tycker det är viktigt för att fotbollen ska bli underhållande att gå på, men samtidigt ska det vara på rätt sätt!



Mvh BloggChief!

2008-06-20 @ 21:13:26
Postat av: Snapphanarna

Att sjunga "Always look on the bright side of life" när någon får en tackling som inte resulterar i nåt allvarligt, det är ju bara humor. Inget av dom andra lagen vi mött har reagerat på detta vad jag vet. "Pissa på Hanaskog" borde inte tas särskilt seriöst med tanke på omständigheterna. Vi sjunger det med glimten i ögat, och tycker ni borde ta det så också. Faktiskt ganska konstigt att ni tar så allvarligt på detta, för att sedan sitta och skriva att vi är en bunte föräldralösa barn. Sen att vi kom med glåpord mot er vänsterback,högerytter får ni gärna utveckla

2008-06-20 @ 21:31:31
Postat av: snapp-snapp-hanarna

VI ÄR PSK OCH ÄR BÄTTRE ÄN HANASKOG !!!

2008-06-20 @ 21:39:39
URL: http://snapphanarna.webbland.se
Postat av: PSK Supporter

Jag väntar fortfarande på er E-post adress och kan försäkra er om att jag kan tillhandahålla en väldigt fredlig diskussion. Jag arbetar förövrigt som försäljare och har bland annat köpt vår hemsida av mitt eget bolag. Till största del borde jag känna till vad det hela innebär och vad ni pratar om. Skulle gärna vilja diskutera saken vidare med er. Är det svårt att inse att domaren bedömer fel? Ni såg framför era egna ögon att domaren blåste av när bollen vid ett tillfälle befann sig 20cm från linjen. Som sagt, väntar fortfarande på er E-post.



Ha en fortsatt trevlig dag

/Victor

2008-06-20 @ 21:46:07
URL: http://www.snapphanarna.co.cc
Postat av: snapphanarna

Det som jag reagerar på är att ni nu skriver att vi borde ta det lungt och lägga ner denna diskusion när det var ni som startade den !

2008-06-20 @ 22:32:19
Postat av: Snapphanarna

men håll flabben din tjuggis!

2008-06-20 @ 22:36:18
Postat av: Klackmedlem

Vi e inte föräldralösa.



Vi har inte stulit några ramsor.



* Vår snittålder ligger på 15+



Skulle bara klarlägga dessa punkter.

_______________



O tack för berömmen angående ramsorna. Dessa flitades ihop på plats av våra kreativ klackmedlemmar! o som det lät...



GULT E FULT! GULT E FULT! GULT E FULT!

2008-06-20 @ 22:47:24
Postat av: Master of blogg!

Käre PSK-supporter,Ser ingen anledning till att fortsätta med denna diskussion via någon mail. En blogg är till för att säga sina åsikter och inte för att hålla på och skicka mail och dylikt, vi har vår syn och det har ju ni också, som ni kan läsa i dessa inlägg. Helt okej att gult e fult, och att Perstorp är mycket bättre än Hanaskog och att ni tycker att ni förlorar matchen pga att domaren var dålig och att bollen var vid ett tillfälle 20 cm från linjen när han blåste (om detta nu var era bevis) Som jag sa i tidigare inlägg tycker jag det e skoj med klack på matchen, och hoppas ni håller i, i regn skur som ni själva sa! Det är säkert spännande att ha med sig i ryggen när PSK lirar och hoppas många lag tar efter er!



Ha en fortsatt god lördag och midsommardag!

2008-06-21 @ 11:21:04
Postat av: Master of blogg!

Vill även tillägga att "always look on the bright side of life" faktiskt var en bra sång att köra vid de tillfällena!

2008-06-21 @ 11:23:45
Postat av: Ronny

Du din lille målvakt, du är ju patetisk som kallar dig själv för Casillas om du ens nått upp till navlen på honom skulle du varit glad. Sänk ribban för fan så han når upp!

2008-06-22 @ 22:10:26
Postat av: Ronny

Ni suger hela jävla laget och tränaren med sin färgade svarta kalufs, vi har inte tagit några ramsor! PSK-fan.

2008-06-22 @ 23:58:25
Postat av: Master of blogg!

Tack för komplimangen! Ta hand om dig, Ronny!

2008-06-23 @ 11:23:44
Postat av: Lillen

Ronny eller sonny eller va du nu heter, hur kommer det säg att inte du själv spelar fotboll? Gick de åt pipan på invägningen eller va hände?

lägg nu ner detta gnäll och ta en förlust som Ronny o Ragge skulle gjort!!

Peace out

Forza HIS

2008-06-23 @ 12:46:11
Postat av: HIS

Ni e lite märkliga i PSK-klacken... Ni gillar själva att hetsa och hålla på men kan inte ta emot den samma! Lustigt... Ps. Målvakten e 1.78, Casillas e 1.85 ds

2008-06-23 @ 17:46:57
Postat av: PSK-supporter

Vi gillar att hetsa och vi hetsar nu!



Dessutom kan Lillen varken stava eller skriva korrekt... typiskt HIS....

2008-06-30 @ 15:53:07
Postat av: sad

Detta var tider det!

2009-03-08 @ 21:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0