Härlig helg för HIS...

Det har varit en härlig helg för "di gule". Efter den fantastiska insatsen mot Grevie i fredags är vi åter över strecket. Diverse ommöbleringar i laget av Sir Welander och Fröken Lindqvist skulle visa sig ge resultat.

  

Det var ett helt annat HIS än det som skådades på Willandia ett par dagar innan. Inställningen, hjärtat, hjärnan, viljan och självförtroendet fanns där. Man kände redan på uppvärmningen att det var Hanaskogs kväll när Grevie besökte Västra Hed. "Di gule" startade i ett ursinnigt tempo och radade upp chans på chans. Värst var för dagen anfallaren Torbjörn Jönsson (avstängd mot Fjälkinge) som gång på gång rann igenom Grevie-försvaret. Efter ca 10 minuter höll Tobbe Tvättbjörn på att göra årets mål på Heden då han rushade förbi backlinjen och chippade elegant över Grevies målvakt, i ribban och ner på mållinjen. Anfallet efter får han istället göra mål, och detta kommer antagligen vara nominerat i samma klass! Jönsson vänder elegant upp med bollen driver framåt och klipper till bollen som går som en projektil via höger kryss, vilket tyder på att han troligen siktade vänster nere. Detta var början på en härlig HIS-kväll, Grevie hade någon enstaka chans men 1-0 i halvlek var klart i underkant. Andra halvleken fick lite spänningen då Grevie hade reducerat till 2-1 men domaren hann knappt blåsa till avspark efter målet förrän bollen låg i Grevies mål igen. Slutresultatet 4-1 kunde varit större men trots det bör alla vara nöjda med denna suveräna insats.




Torbjörn Jönsson var het mot Grevie!

Det fanns många som framhävde sig under denna kväll. Det var kul att se den gamla räven Fredrik "Hana" Andersson i action, i alla fall på uppvärmningen då han inte var aktuell för inhopp. HIS-profilen Jonas Mårtensson gjorde sin första match från start och visade prov på härlig vilja och tvekade inte i några dueller, i alla fall i de 25 minuter som han var på plan! Dock ett styrkebesked från Mårtensson som haft skadebekymmer hela säsongen. I backlinjen visade Olle Johansson samt Jim Ringström att de vill vara med de övriga och fajtas om startelvans platser. Och på mitten slet Otto Ewesson som vanligt, medans hans kollega på innermitten Anton Bergh, levererade mackor till anfallarna , samt mycket duktige Alber Barsoum, för kvällen förpassad till kanten. Kort sagt kan man säga att alla höjde sig ett par snäpp, och det krävs för att prestera för tillfället, och vi vet att när vi lirar så här så är vi svårstoppade!


Man kunde även på Kristianstad Airport höra meddelandet om att Fjälkinge IF åter har landat efter derbyt. Går även rykte att självaste Stinsen (känd från gästboken) med tårar längs med kinderna hade lämnat jobbet på tågstationen och istället stod och vinkade in Fjälkinge på nödlandningsbanan efter 7-1 i häcken av Klippan.



De gulsvarta riktar sig härmed in på ny viktig match på lördag, då man ska bege sig till Härslöv för att kriga om tre poäng. Samma inställning som i fredags så ska det inte vara en omöjlighet.



Vad gäller lördagens härliga dragningsfest i Hanaskog klubbstuga så har överförandet av bilder från kamera till data inte riktigt fungerat enligt önskan men lovar att under veckan kommer många vackra pojkar och flickor att synas här på bloggen så håll utkik!




Dagens språklektion


Hönsaglytt - Kyckling

De blir hönsaglytt me stolpepäror te kvällsmaud - Det blir kyckling och pommes frites till kvällsmat





"Förfest hos mig på lördag killar"

Peter Lindqvist vill visa sin uppskattning över segern, och vet hur man på bästa sätt charmar Hanaskogare!





Mannen, myten, legenden - Peter Lindqvist



Sist men inte minst....

  

-   Efter dragningsfesten i Lördags fick jag en ny idol: Kurt "Kutte" Mattsson!!!





TILLSAMMANS È VI STARKA!


Kommentarer
Postat av: Ante

Väntar med spänning på fotona från festen... ;-)

2008-08-25 @ 10:59:38
Postat av: Gazza

25 minuter räckte denna gång. Sen var det avgjort....

2008-08-25 @ 11:00:11
Postat av: Junne

Se då till att ordna det lite fortare mot Härslöv på lördag, gazza! Puntkera det på en kvart så blir du min idol i stället för Kutte ;)

2008-08-25 @ 11:28:45
Postat av: Gazza

Vi får se Junne.

Man skall bli uttagen först. Alla verkar heta nu,så det är tufft om platserna! Göra det på en kvart kan vi nog lösa. Måste kolla mina resultatlotter först...

Sen vill man ju att Kutte skall vara en förebild för oss oxå så....

2008-08-25 @ 12:58:24
Postat av: allram..

OMG!! kristianstad airport.. du e fan imej tappad bakom en vagn bloggis!!

2008-08-25 @ 21:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0