Bottenstriden allt mer jämn...

Efter en minst sagt medioker insats i derbyt, eller som Jocke Welander uttryckte det: "Uselt", får vi blicka vidare i kalendern. För loppet är långt ifrån kört. Redan i morgon är det dags för nya bananer mot Grevie, en match som vi verkligen ska se till att ta en trea i.


Ja vad ska man säga om matchen i tisdags? Vet inte om avsaknaden av Torbjörn Jönsson, Anton Bergh  och Andreas Johnsson var för stor, men tycker ändå att vi som var på planen skall kunna mycket, mycket bättre än det som presterades mot Fjälkinge. Framför allt då vi leker jultomte framför eget mål och bjuder Fjälkinge på sina tre mål i första, det är bara för dåligt! Sen att man kan i vår gästbok läsa följande kloka och visa inlägg: "Vem är det som bölar nu! Fy fan vad utspelade ni blev jävla bönder!!!" Tja hur ska man uttrycka det? Om man kan bli utspelad på tjongbollar så blev vi det i första halvlek, absolut! Sen att man har från Hanaskog hela 4,7 km längre till storstaden Kristianstad än Fjälkinge gör ju oss verkligen till bönder också, helt klart, tack för ditt inlägg Stinsen, vi kanske ses på EKO någon dag! Lycka till i fortsättningen i serien och hoppas att det kommer gå bra i fortsättningen för Fjälkinge i "fyran". För de är på gång och kommer definitivt att rubba många fler lag i serien, det är jag helt säker på!


Men den stora frågan är ändå: Var är inställningen, paugar? Hjärtat? Engagemanget? Att lalla omkring på planen i en match är inte rätt, varken mot er eller era lagkamrater! När man väl dragit på sig den gula (eller vita som i tisdags) tröjan så gäller ta mig tusan att gå in och köra 100% hela tiden, i vått och torrt, i uppgång och nedgång, för sättet vi förlorar på mot Fjälkinge är helt oacceptabelt! Se nu till att lägga detta åt sidan och se framåt mot slutspurten av serien, för när vi spelar på topp, då är vi svårstoppade, det vet vi själva också!


Vidare är det träning som gäller i kväll för "Di gule" innan det blir åka av på Västra Hed på fredag kl. 18.30. Hjärtligt välkomna!


  

" Om Sammer springer i djupled och ingen markerar honom så är han helt ren."

Glenn Hysén, åh fan!

  

  

  

  

Sist men inte minst...

  

- Dragningsfest på lördag, se till att boka just DIN plats för det blir ett sjuhelsikes drag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0