Det får vara slut på alla bröllop nu

 
 
 
 

Steget tillbaka till trean var den lilla detaljen för året. Nu kommer det viktigaste.

 

 

18/10 Är det dags att förebereda Västra Hed för vintervil och all hjälp denna dag är guld värd. Som jag nämnt i tidigare inlägg så är där många själar som ställt upp runt omkring laget denna säsong. Detta är en ypperlig chans för oss herrar att bjuda tillbaka. Fixardagen startar 09.00. Gå upp, ställ upp för att sedan på kvällen slau upp!

 

 

 

25/10 är datumet som alla herrspelare skall sätta ett stort kryss i sina almanackor. Då går Fotbollsgalan 2014 av stapeln någonstans på orten vilket vi återkommer till. Där finns mycket rolig kvalfotboll att beskåda denna dag, vilket gör att vi siktar på att komma igång runt 16-17 tiden. Därefter bjuds ni på en kväll fylld av utmärkelser, kanske en och annan tår, och säkerligen många skratt. Har du ej bekräftat din plats så gör du det i sådana fall snarast till sportchef Andreas Persson!

 

 

 

 

1/11 Smäller det igen! Då avverkas årets sista dragningsfest. Behövs inte någon närmare presentation kring detta, en tillställning av ren och skär världsklass som man bara inte kan missa. Har du inte bokat din plats så är det bannemej hög tid för detta då platserna är begränsade. För er i herrlaget som inte meddelat sin närvaro eller betalat sin lott, gör det snarast till indrivaren Jonas Modig nu. Inte sen. NU!

 

 

 

 


Avslutningsvis. Det är en rad anonyma läsare som hört av sig till bloggen och efterlyst bildbevis på de där förbannade bröllopen som häcklat Hanaskogs IS säsongen igenom och nästintill gjort tränare Stefan ”Lillen” Olsson gråhårig. Tre 86:or som mognat, i alla fall något, sedan Inger Carlssons tyskalektioner under det ljuva 90-talet och nu kan titulera sig äkta makar. Nedan följer en bildkavalkad om tre foton som med korthet beskriver när dribblaren Ringström blev Jim Hult, när skyttekungen Berg blev Anton Nordfeldt och när den avdankade ytterbacken Nilsson blev Jonas Modig.
 
 
 
 
Jim & Ida Hult 2014-07-28
 
 
 
 
 
Anton & Emma Nordfeldt 2014-07-28
 
 
 
 
 
 
 
Jonas & My Modig 2014-09-06
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tills vidare...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FORZA HIS!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0