Nu är det slut

 

Det gjordes ett tappert försök att hålla bloggen vid liv, men tyvärr visar det sig inte hållbart. Därför är det inte mer än rätt att vi, efter över sju år fyllda av anekdoter om laget, matchreferat och en och annan känga, nu låter bloggen sakta och säkert gå i vila.

 

 

På ett sätt känns det ändå som ett passande tillfälle att avsluta denna resa. Allt för många lagforum slutar abrupt att rapportera så fort det börjar trilla in förluster. Det är kul i medgång, men så fort det är troll i maskineriet så vill man inte skriva. Så har det aldrig varit när det gäller Hanaskogsbloggen. Denna plats har varit till för att visa verkligheten. Att allt inte är en dans på rosor på i en liten förening. Tillsammans har vi fått uppleva en makalös resa.

 

 

- Vi har fått uppleva helveteskval som slutat både i ris och ros.

 

- Vi har fått följa säsonger där ”di gule” krigat i toppen eller varit fast förankrade i botten.

 

- Vi har fått läsa om klassiska segrar som gått rakt in i historieböckerna och om kollektiva kollapser.

 

- Vi har fått njuta av inlägg om från serieseger och uppflyttningar till jumboplaceringar och degradering.

 

- Vi har fått, i väntan på nyårsraketerna, ta del av den återkommande årskrönikan "Från A till Ö".

 

 

 

 

Oavsett topp- eller sviktande form, oavsett glädje eller sorg, så har vi inte duckat. Vi har sett till att ge er det ni vill ha. En inblick i hur vi dagligen kämpat med små medel för att nå framgång. Och med det ta sagt så känns det ändå trots allt bra med att stänga ner just i detta nu när Hanaskog befinner sig på sin bästa position i seriesystemet sedan Jesus gick i sandaler. Eller sedan Ante Persson hade hår.

 

 

 

När detta inlägg skrivs parkerar Hanaskogs tappra krigare på en fjärde plats i en haltande tabell. Om man hade förutspått detta till någon utomstående innan säsongens början hade man antagligen fått en rak höger. Serien är fortfarande jämn och ett par taskiga insatser kan snabbt ändra förutsättningar kring placeringarna, men vi kan väl summera våren med att vi nu vet vad som krävs för att greja nytt kontrakt. Vi vet vad vi kan när samtliga är redo att ta jobbet och ge 110%. Vi vet att tillsammans är vi starka…

 

 

Och såklart vill jag hälsa till alla ni tusentals besökare som kikat inom under åren. Ni är en stor del i att vi orkat hålla detta vid liv så länge. Ni skall ha ett stort tack för att ni engagerat er i vår vardag. Utan er, hade vi troligtvis inte varit där vi är idag! TACK!

 

 

Och förresten. Det är på Västra Hed alla historier i denna blogg har skapats, och där är ni alltid välkomna. Och för tekniknördarna så finns vi såklart som vanligt på Twitter, Instagram, Facebook och www.hanaskogsis.com.

 

 

 

 

 

Detta är Jonas Modig som med övriga bloggare genom åren säger tack och sist men inte minst...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS - ÖSTRA GÖINGES BÄSTA LAG!

 

 

 

 


Lillen & HIS tog en 3:a i derbyt

HIS tog en tung skalp när man besegrade Bromölla med 1-0 under onsdagen! En viktig 3:a i kampen på nytt kontrakt. Lilllen i spetsen med grabbarna tätt efter börjar nu växa in i division 3:e kostymen..
 
Och den gemensamma nämnaren för att lyckas är som det alltid har varit i Hanaskog. "TILLSAMMANS".
När alla gör jobbet så är Hanaskogs IS svåra att slå. Och Martin Bergvall, Jim Hult, Otto Ewesson, Didrik Nilsson visade vägen under onsdagskvällen. Pontus Axelsson blev sedan matchvinnare med sitt 1-0 i den 72:a minuten.
 
Även denna onsdagskväll hade Västra Hed besök av ingen mindre än Per-Gunnar Nilsson. Och ni som inte känner till vem Per-Gunnar är, så driver han groundhopping.se 
 
Hanaskog is situated a 20-minute drive from Kristianstad and with the local football team, Hanaskog IS, being promoted from Division 4 to Division 3 at the end of last season I knew I had an "easy" ground visit looking forward to in 2015. I wanted to visit the derby against Osby but that fixture is scheduled for next week when I am in northern Sweden. Instead I decided to visit when IFÖ Bromölla, also kind of a derby, visited Västra Heds IP.
 
Vill ni läsa mer ?? klicka in på bilden nedan...
 
 
// Forza HIS
 
 
 
 

Lokalt derby!

Tre matcher har spelats sen senaste inlägget och där har HIS lyckats skrapa ihop en vinst, ett kryss och en förlust.
Ett helt ok facit och imorgon onsdag gästar IFÖ Bromölla Västra Hed för ett hyfsat lokalt derby.
IFÖ Bromölla har likt Hanaskogs IS blandat och gett sista tiden vilket gör förutsättningarna inför matchen till bästa möjliga.
Vilka drar längsta strået imorgon? Vi hoppas på mycket folk och fint väder! Så har ni inget bättre för er, kom ner till Heden och stötta Östra Göinges stolthet till 3 nya poäng!
 
 
Matchstart 19:00 och detta vill ni inte missa!
 
 
Forza HIS

RSS 2.0