Lite uppmuntran i mörkret...

Såhär i Silly Season-tider när osäkerheten råder i de flesta klubbar så är det väl läge för lite uppmuntran kanske? Därför bjuder bloggen på lite smått och gott som hittats i denna fantastiska maskin, även kallad datorn :) Håll till godo!Att kameran kommit väl till pass många gånger, det är det nog många som kan skriva under på. Likaså även ute i göingeskogarna. Därför tar vi på bloggen och dammar av lite bilder (se nedan) som poppat upp under årets gång.


Att Andreas "Ante" Persson har en förkärlek till hockeyföreningen Färjestad är det nog ingen i hans närhet som missat.  Så när det vankades maskerad så var ju Ante inte sen med att plocka fram sin hockey-mundering och iklä sig rollen som den rödlätte kaptenen i FBK, ingen mindre än Jörgen "Jögge" Jönsson. Huruvida han lyckades får ni själva avgöra!


En kille som valt att pröva sina vingar i ny förening är vår f.d. ettriga libanes Alber Barsoum, som numera ska skörda framgångar tillsammans med brorsan Robert Barsoum i Åsums BK. Med tar han sig även Olle Johansson som kanske får, om han är riktigt snäll, samåka på flaket på Abbes fräscha hoj!? Lär dock bli kallt nu under vintern. Lycka till, gossar!
Om ni kikar bilden ovanför och ställer er frågan: Hur skulle jag reagerat om jag vaknat upp med denna syn ovanför mig på ett hotell i Sunny Beach, Bulgarien!? Just detta drabbade mig under en vistelse i denna semesterort. När väl chocken lagt sig och jag klättrar ner från taklampan så kunde man beskåda att det bara var min käre rumskamrat och HIS-fostrade Thomas Mårtensson (numera i VMA) som hade haft lite långtråkigt och tyckte att detta var en outfit som var som gjord för stranden. Efter viss övertalning valde han åtminstone att lämna bältet hemma eftersom det kunde avslöja en aning mycket om hans läggning!
En aning suddig bild, men för den skarpes öga så kan man skymta en kille som åter valt att kliva tillbaka till sin moderklubb. Jimmie Isaksson har en egenskap som är svårslagen. Han är antagligen den person som utan tvekan kan se mest "sleden" ut efter en liten utflykt med kamraterna. Bild tagen under en tripp till Karlskrona (behöver jag säga att det är dagen efter?) då vår käre Jimmie kasta in handduken vid midnatt dagen innan. Dock är det positivt att han inte verkar vara allt för motsträvig till en plats på bänken. I hans högra hand kan man även skymta en plastpåse med lite sörja i och vad det är för nånting det får ni gissa själva!
Sista bilden för i dag är ett konstverk, signerat en härlig junior med en underbar syn på livet. Det finns många åskter kring det här med tatueringar. Många vill att det ska vara någon speciell anledning bak dessa, det kan handla och familj, djur, stjärntecken eller bara helt enkelt någon man älskar djupt. Just det här med att älska var något som Nils Svensson tänkte på när han valde sin tatuering. Att han stoltserar som HIF-fan kan man inte missa, ännu mindre om man kikar ner på ena låret och skymtar ett ingraverat ansikte på Henrik "Henke" Larsson. Men tydligen så ville Nisse göra en liten modifiering på egen hand och la en fredagskväll till Henkes tidigare ökända rastaflätor med hjälp av en bläckpenna. Som alla frisörer vet så ska man inte blötlägga rastaflätor och även det fick Nils reda på då flätorna mycket mystiskt försvann efter en dusch nere på Västra Hed!
Hoppas detta mjukat upp smilbanden lite i detta till synes konstanta mörker som råder utanför våra dörrar i Skåneland. Trevlig helg!
/ Master of Blogg 

Silly Season

Fram till den 15 December kommer vi nu ha en enda Silly Season-del som kommer att uppdateras efterhand för att det inte ska bli för tjatigt. Detta innebär att så fort det kommer in nya uppgifter om nyförvärv/förluster så kommer det uppdateras i denna del.


Silly Season Just Nu:


Klara In: Stefan Noresson, comeback, Jimmie Isaksson, IFK Knislinge, Magnus Nilsson, tränare, klubblös, Ludwig Nilsson, IFK Knislinge.


 

Klara Ut: Joacim Welander, Wä, Otto Ewesson, VMA, Kristian Ridefelt, Citykamraterna, Olle Johansson, Åsum, Alber Barsoum, do, Mattis Olsson, Kiaby, Torbjörn Jönsson, Ovesholm, Christoffer Andersson, Venestad, Mats Henrysson, Ovesholm.


 

Rykte In: Adnan Avdic, comeback, Pontus Anderberg, Wä, Rickard Schacher, IFK Knislinge, Staffan Holgersson, do, Kim Bladh, do, Deni Vujicic, do, Viktor Kjellén, VMA, Joel Isendahl, Tollarp.


 

Rykte Ut: -


Latest news...


Som vi tidigare nämnt så är ledarstaben inför stundande säsong numera komplett efter att Magnus Nilsson ritat på för "di gule". Vidare tar vi nu krafttag med att stärka upp spelartruppen, där det ploppat upp en del intressanta namn, alla kommer ej namnges pga. utredningstekniska skäl men när väl en övergång blir aktuell kan ni givetvis läsa om det här på bloggen.


Senaste uppdateringen av Silly Season ser ut enligt följande:


Klara In: Stefan Noresson, comeback, Jimmie Isaksson, IFK Knislinge, Magnus Nilsson, tränare, klubblös, Ludwig Nilsson, IFK Knislinge.


Klara Ut: Joakim Welander, Wä, Otto Ewesson, VMA, Kristian Ridefelt, Citykamraterna, Olle Johansson, Åsum, Alber Barsoum , do, Mattis Olsson, Kiaby.


Rykte In: Adnan Avdic, Comeback, Pontus Anderberg, Wä, Rickard Schacher, IFK Knislinge, Staffan Holgersson, do, Kim Bladh, do, Viktor Kjellén, VMA.


Rykte Ut: Jens Karlsson, Vinslöv, Torbjörn Jönsson, Ovesholm, Mats Henrysson, Ovesholm/Slutar.Kristian "Krille" Ridefelt lämnar HIS och Göingeskogarna för en ny karriär
i tvångsnedflyttade Division 7-klubben Citykamraterna. Lev väl, Krille!


Ny tränare klar för HIS!

Så var tränarfrågan äntligen löst för Hanaskogs herrar. Det blir den förre detta Mjällby-spelaren Magnus Nilsson som kommer att, tillsammans med Peter Lindqvist, ha hand om Hanaskogs ståtliga pojkar. Nilsson kommer från ett litet "brejk" från fotbollen men har tidigare varit tränare både i Knislinge och Åsum, där han bland annat kvalade upp till fyran med Knislinge.

Fick precis beskedet på telefon, ett mycket glädjande sådant och vi hoppas på en lång och ärofylld tid med Magnus vid rodret. Vi alla hälsar dig hjärtligt välkommen till Göinges Stolthet! Mer uppdatering följer....

Oslagbart rekord...kanske?!?!

Döm av min förvåning när jag nyligen kommit hem från min sol-semester och skulle gå in o kolla besöks-statistiken för våra kära blogg. Inte mindre än 154 stycken gick in onsdagen den 12 november för att läsa lite om vårt senaste skvaller!
(Förra rekordet löd på 72 stycken)

Vet in vad det beror på, antingen va det väl den hårresande nyheten om att Ante P skulle gå till Newcastle eller möjligen att Otto E skulle gå till VMA. Avgör själva? ;-)

Vill i alla fall skicka ett tack till våra kära "Master of the Blogg" Jonas "Junne Nilsson!!! Du gör ju uppenbarligen ett härligt arbete...

På återseende

/"Reserv-Bloggaren"

Otto Ewesson lämnar Hanaskog!

Så har det som alla HIS-are befarat inträffat. Vår kapten och slitvarg Otto Ewesson har aviserat sitt avhopp från återtåget till Division 4 med Hanaskog. Ny klubbaddress blir VMA IK i Division 3. Bloggen fick chansen som första media att få en liten pratstund med den numera "förre kaptenen" i Hanaskogs IS.Otto Ewesson i en av sin sista matcher i Hanaskogs-tröjan!

Det var en nedstämd Otto Ewesson som vi på bloggen nådde per telefon idag då det stod klart att han lämnar moderklubben för att pröva lyckan lite högre upp i seriesystemet med VMA IK. Dock valde han att, trots med gråten i halsen, att svara på de frågor som vi gärna ville ha svar på!


Blogg: Otto klar för VMA! Första frågan är ju lite väl tjatig i idrottssammanhang men måste ändå fråga: Hur känns det?

Otto: Ja du, visst känns det vemodigt, men det kändes som det var dags att ta steget nu och pröva på, jag fyller 25 nästa år och blir varken yngre eller snyggare!


Blogg:
Nej, det kan jag också intyga att du inte blir! Men varför blev det just VMA?

Otto: De var de enda som ringde!


Blogg:
Men hur tas det här beslutet hemma hos din familj, alla känner ju till att det är en väldigt inbiten Hanaskogs-släkt du kommer ifrån?

Otto: Jo visst, det var blandade känslor, mor grät och far skrek att jag skulle bli arvlös men då sa jag att vad ska jag med en rostig Volvo 745 och en tom flaska Grant´s till???


Blogg:
Skulle du kunna beskriva säsongen som gått med ett enda ord?

Otto: Uppochnermenmestner!


Blogg:
Säsongens behållning?

Otto: http://www.youtube.com/watch?v=iU1bfc4wufQ


Blogg:
Framtiden då? Hur ser du på den? Ur fotbollsperspektiv alltså!                  

Otto: Förhoppningsvis så kan jag få en ny erfarenhet genom att kunna vara med och konkurrera om mittfältspositionerna i VMA vilket i sin tur kan generera till större uppdrag i karriären, vad sägs om EM 2012?


Blogg:
Känns nog en aning avlägset, men okej!  Du har ju fått stämpeln som evighetsmaskin i HIS, inte minst tack vare Filip Lundstedt som skrivit upp dig i Kb. Din syn på denna benämning?

Otto: Alltid kul att bli omnämnd, och vad gäller denna titel som evighetsmaskin så känner jag en stolthet som är svår att beskriva, och jag har kämpat hårt för detta!


Blogg:
På vilket sätt??

Otto: Genom att träna mycket uthållighet, främst med hjälp av min höger!  Hand alltså, inte fot!


Blogg:
Hrm, vi går vidare! Jag har noterat att så fort Kb-bladet är på plats med kamera så har du en förmåga att alltid hamna i papperstidingen, detsamma gäller även vimmelbilder från krogen! Kommentar?

Otto: Tja, vad ska man säga? Stort huvud som är svårt att missa!


Blogg: Avslutningsvis, du får lämna över kaptensbindeln till någon i "Di gule". Någon egen favorit!

Otto: Jonas Mårtensson och Andreas Persson är ju skadade varannan match, så de känns inte aktuella, Anton Bergh e ju avstängd var tredje match så han faller också bort. Min stora favorit är nog ändå Jonas Nilsson, om han lyckas ta plats alltså, annars får det bli Tobbe Jönsson, så blir han inte lika lätt varnad för tragg!


Blogg:
Tror vi rundar av med det uttalandet. Tack för att du tagit dig tid att besvara supportrarnas frågor och lycka till, väl mött åter i HIS någon gång i framtiden, Otto! Syns i baren!

Otto: Slaaau Upp!
Ett stort lycka till Otto! Kick some ass!!!!


OBS! Får väl medge att Ottos svar inte kommer direkt från hans mun, då han valde att klicka upptaget när vi ringde, men detta är ungefär vad vi tror hans svar skulle varit! Vi känner han trots allt för bra!/Master of Blogg!

  

  


Senaste nytt...

Så var det dags att hålla er lite uppdaterade kring vad som händer i HIS herrlag. Ångesten efter nedflyttningen till "femman" har lagt sig och vi börjar blicka framåt mot en ny säsong med nya förutsättningar och nya spelarfester!


Den stora frågan för tillfället är vem som ska efterträda Jocke Welander som tränare för "di gule". Welander var först inne på att ta en time out, men den pausen varade ungefär lika länge som Rasmus Jönssons karriär i VMA (ca två veckor) men valde sen att nappa på erbjudande från Wä IF. Vi önskar dock Jocke lycka till med nästa uppdrag och tackar för en trevlig tid, trots det trista avslutet på säsongen. Ersättaren är till 99% klar och kommer naturligtvis att presenteras här på bloggen inom några dagar!


Inomhussäsongen har sakta men säkert smugit igång. Där har man även kunnat skymta en del nya ansikten som vi hoppas vi kan knyta till oss nu när "helvetets månad" träder i kraft på lördag, dagen då det blir fritt fram att rycka i alla icke kontrakterade spelare!


Vi kan även meddela att Peter Lindqvist även kommer att finnas kvar nästa säsong i Hanaskog. Alla spelarna är väldigt nöjda med detta och tackar först och främst Annika Lindqvist som väljer att släppa ut dig om kvällarna även nästa år!
Peter Lindqvist kör på ett år till - MINST!!

Nedan presenterar vi en nuvarande Silly Season:

  

Klara In: -

  

Klara Ut: Joakim Welander, Wä, Olle Johansson, klubb ej klar, Alber Barsoum, do,


Rykte In: Jimmie Isaksson, Knislinge, Staffan Holgersson, do, Kim Bladh, do, Adnan Avdic, comeback, André Åberg, Åsum


Rykte Ut: Otto Ewesson, VMA,  Andreas Persson, Newcastle


Mer info inom kort...
Forza HIS


RSS 2.0