Update Silly Season

 

Frimånaden är dryga veckan gammal, och visst händer det lite kring Hanaskogs galanta herrar.

 

 

Niklas Svensson var först in. Nu står det även hundra klart att reslige försvararen Didrik Nilsson ansluter till HIS. Den blott 19-årige backen hämtas ifrån Sibbhults IF, vilket också är moderföreningen. Didrik har, på bara ett par träningar, visat att han utan tvekan kan bli ett tillskott i 2014 års spelartrupp som sakteliga börjar formeras.  Du skall känna dig varmt välkommen till Hanaskogs Idrottssällskap!

 

 

 

På pluskontot kan vi också räkna in målvakten Nils Berg som återkommer efter en lånesejour i IFK Knislinge. En trygg sista utpost som vi gladeligen hälsar välkommen tillbaka till ”di gules” omklädningsrum.

 

 

 

På minussidan står det även klart att citatmaskinen Jimmie Ljunggren lämnar Västra Hed för Broby IF. Vi tackar ”Paddan” för sina insatser i föreningen och önskar honom stort lycka till hos nykomlingen i Division 5.

 

 

 

 

Silly Season just nu

 

 

In: Stefan ”Lillen” Olsson (tränare), Yngsjö IF, Didrik Nilsson, Sibbhults IF, Nils Berg, IFK Knislinge (åter från lån), Niklas Svensson, Yngsjö IF

 

 

Ut: Jimmie Ljunggren, Broby IF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Hanaskog värvar försvarare

 

Hanaskogs IS kan stolt meddela att man inför säsongen 2014 gjort klart med rutinerade försvararen Niklas Svensson. Den 28-årige mittbacken, med erfarenhet från både Division 2 och 3, var det gångna året en stark bidragande orsak till att Yngsjö bärgade nytt kontrakt i fyran. Niklas behöver egentligen inte någon närmre presentation, då han är ett välkänt namn i trakten och har grannföreningen Bjärlövs IF som moderklubb. Med sin erfarenhet, pondus och inte minst fruktade skott kommer Svensson vara en stor tillgång i HIS anno 2014. Det är med stor glädje i själen som jag hälsar honom varmt välkommen till Hanaskogs IS!   

 

 

 

 

Jodå, årets mest händelserika högtid kom även i år. Frimånaden har gjort sitt intåg i det för övriga så mörka och trista novemberdunklet, och i skrivande stund pågår det febril aktivitet i de flesta klubbstugor runt om i landet. Det rings, SMS:as och påverkas till höger och vänster i kamp om de tillgängliga guldkornen. Alltid lika underhållande, alltid lika händelserik. Varmt välkommen även du, underbara frimånad.

 

 

 

 

Herrlaget har sedan senaste uppdateringen hunnit med två söndagspass i Önnestads sporthall. Bra spelyta och gott om folk har gjort att det sett oförskämt bra ut inledningsvis, vilket lovar gått för nästa vecka. Då går ”Di gule” in i Norra Skåne Cups gruppspel. Lagen som skall avverkas är i tur och ordning Hässleholms IF, Bjärnums GoIF samt Gärds Köpinge IF. 29/11 är datumet, Qpoolen är spelplatsen. Bättre fredagsunderhållning går inte att få. Kom å kika vettja!

 

 

 

 

Som också informerades under söndagen så kommer vi from tisdag den 26/11 köra igång med styrka på Åhus Retro Gym, där vi kommer bekanta oss med lite annorlunda styrkeövningar än tidigare år. Förbered er fysiskt. Och psykiskt… Tid utläses på hemsidan inom kort.

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 


Vinnare, mobiltelefoner och vad som komma skall

Hanaskogs IS är åter på svenskt territorium efter en trevlig helg på andra sidan sundet. Precis som tidigare år bjöds det på många skratt, bra fotboll och försvunna mobiltelefoner. Vissa saker är sig lika när man tar sig över bron. Ett stort tack till alla deltagare och inte minst vår fantastiska sektion som gör detta möjligt!

 

Olika faktorer gjorde att herrarnas fotbollsgala utgick från den årliga dragningsfesten som brukar runda av säsongen. Tanken var därför att vi skulle göra en specialare detta året och göra en minigala på vägen ner till Köpenhamn. Nytt för i år var även att det var spelarnas uppgift att rösta fram vinnarna i årets utmärkelser. Tanken var god. Rösterna fick vi in (även från dem som ej var med på resan) men några vinnare fick man inte reda på. Det får ni däremot nu. För att piffa till det kan ni ju skriva upp stereon på era egna kammare, tona ner ljuset och scrolla långsamt neråt. Det blir inte mycket mer spännande än såhär…

 

 

 

Fotbollsgalan 2013 – Spelarnas Val

 

 

Årets Defensiva spelare U-laget

 

 

 

DAVID STRIDSMAN

 

 

 

 

 

Årets Offensiva spelare U-laget

 

 

 

FREDRIK OTTOSSON

 

 

 

 

 

Årets Defensiva spelare A-laget

 

 

 
 
 JIM RINGSTRÖM

 

 

 

 

 

Årets Offensiva spelare A-laget

 

 

 

ANTON BERG

 

 

 

 

 

Årets Genombrott

 

 


 

FELIX VOUTILAINEN

 

 

 

 

 

Årets Kamrat

 

 

 
 

JONAS NILSSON

 

 

 

 

 

 

Snabbt enkelt och smärtfritt. Samtliga vinnare, ett stort grattis!

 

 

 

 

Med det lagt till handlingarna blickar vi nu framåt mot en ny säsong. Med start på Söndag 18.30, Önnestad Sporthall drar inomhusfotbollen igång. Vid detta tillfälle kommer även den nya slavdrivaren Stefan ”Lillen” Olsson presentera en preliminär planering inför 2014. Ytterst viktigt att vi alla ser till att närvara.

 

 

 

 

Vi har också fått ett första förslag på serieindelning gällande 2014 års Division 4 – serie enligt följande:

 

Div 4 Norra

FK Bosna
Glimåkra IF
Hanaskogs IS
Helsingborgs AIS
Helsingborg Östra IF
Klippans FF
Kristianstad BoIS
Perstorp Bälinge IK
Vejby IK
VMA IK
Västra Karups IF
Yngsjö IF

 

 

 

Ovan förslag lär säkerligen bjuda in till invändningar från en del lag. Kontra förra året blir det, om detta förslag står sig, ett par extra mil i buss till bortamatcher. Samtidigt är det bra att de inte särat på de lokala lagen här uppe i norr. Men en sak är säker, sista ordet inte är sagt i detta.

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


RSS 2.0