JM presents "Some guys just can´t handle it"

Young Guns drog till Helsingborgsfestivalen en freda
De var rätt säkra på att de skulle med någon tjej få skeda

Men först hade de bestämt att kolla på Joddla med Siv
Ingen hade väl trott att det skulle bli kiv

Grabbarna sa att inget hade hänt
Men bloggen har ju allt på pränt

Och givetvis så har jag fått tag på ett foto
Hur kunde det sluta så här.. OTTO??!!


Webbredaktion kan stolt presentera SoH20

Webbredaktionen kan stolt presentera Sons of Hanawoods egna Vatten ( SoH20 ).

Producent: Sons of Hanawood AB

Ursprung: Sverige

Redan för tusen år sedan kom folk till hälsokällan i Yellowwood för att dricka det rena och friska vattnet, som enligt sägen gav styrka och kraft till Snapphanarna på 1600-talet. Kanske var det en myt, kanske inte. Sant är i alla fall att vi tappar det friska vattnet på butelj, kolsyrar lätt och balanserar mineralhalten. Ett vatten som smakar ovanligt gott. är lite finare, lite friskare, lite bättre än andra vatten helt enkelt.

Sedan århundraden har vattnet ett rykte om sig att ha helande krafter. En saga säger att det var här som den blinde pojken fick se sin flicka i ögonen igen vid vigseln i Kviinge kyrka. Genom att bjuda på SoH20 ger du inte bara dina gäster en god dryck till maten, utan kanske också nya krafter till de vardagliga fotbollsmatcherna.

Ända sedan istiden har friskt, iskallt vatten färdats från glaciärer nerför de svenska bergen i underjordiska bäckar. Det är just detta vatten som vi hämtar ur Hälsokällan i Yellowwood utanför Hanaskog flera tusen år senare.
Finns i 3 olika smaker: Naturell, Päron och Citron

Finns snart i er butik nära er....Sista rycket innan semester/vacation

Hanaskogs IS gör sig redo för en sista strid. I alla fall innan semestern. På lördag beger man sig till Hanåsvallen för möte med ett pånyttfött Sösdala IF. Ett lag som i slutet av våren äntligen kommit igång. Senaste veckan har dem tagit sig an båda förhandsfavoriterna Fjälkinge IF samt Glimåkra IF. Det blev seger mot Fjäkinge med 2-1 och man hade även en poäng i hamn på Trollavallen när klockan tickade upp till 90 minuter. Men serieledarnas Joel Kronholm fick till sist bli matchhjälte med sitt 3-2 mål. Med andra ord, är det ett revanschsuget Sösdala som vi besöker på lördag.

 

För Hanaskogs del kunde förutsättningarna kanske vara något mer optimala. Laget kommer från en vecka där vi för första gången i år varit lite dåligt med folk. Naturligtvis har detta en hel del med semestertider att göra. Detta avspeglar sig också i truppen inför lördag. Det kommer dyka upp ett par nya namn i truppen som nu kan få chansen att visa vad dem går för. Spännande utmaning för många med andra ord. Och visst hade inte smakat fel med tre nya poäng med sig in i semestern?

 

 

Avspark 14.00 Hanåsvallen. Vi behöver ditt stöd.

 

 

Sista rycket, nu kör vi!

 

 

 

 

Dagens Rubrik

 

 

Maffiatillslag – mot Cannavaros pizzeria – Det mest chockerande är inte maffiakopplingen, utan att den forne världs-, italienske och spanske mästaren Fabio numera att fördriver dagarna med ta telefonbeställningar med kommentaren: ”Du är välkommen om 15 minuter en kvart...”

 

 

 

 

 

Sist men inte minst…

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 


RSS 2.0