Första nyförvärven på plats

 
 

Här går det undan. I går kväll fick Hanaskogs IS klart med sina första nyförvärv inför säsongen 2015.

 

 

Från VMA IK ansluter ytterbacken Johannes Mårtensson som efter ett par testträningar valt att kliva på det gula tåget. Från samma klubb ansluter även det offensiva rivjärnet Pontus Axelsson, som därmed återförenas med Stefan ”Lillen” Olsson som tillsammans firade fina framgångar i Yngsjö IF. Sist men inte minst kan vi också meddela att anfallaren Patrick Isaksson, som efter sejourer i Hjärsås/Värestorp och Glimåkra IF nu åter hittat hem till moderklubben.

 

 

 

Det är med stor glädje vi hälsar samtliga tre välkomna till Hanaskogs IS. Tre spelare som vi hoppas starkt kan bidra till framgång i Hanaskogs Division 3-comeback.

 

 

Silly Season so far

 

In: Patrick Isaksson, Glimåkra IF, Johannes Mårtensson, VMA IK, Pontus Axelsson, do,

 

Ut: -

 

 

 

 

Vill också passa på att slå ett slag för KB:s Fotbollsblogg där man just i detta nu håller på att rösta fram årets bästa spelare i trakten. Följ länken här för info om nomineringar och röstningsprocedur. Fantastiskt kvitto på säsongen som säkerligen värmer de flesta Hanaskogsanhängare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Catch up

 
Long time no see. Bloggen vaknar till liv igen efter lite välbehövlig vila. Mycket har dock hänt sedan sist vi sågs, därav ett tappert försök till att återberätta det mesta nedan.

 

 

 

Hanaskogs herrar avverkade för dryga månaden sedan sin årliga fotbollsgala där en rad spelare prisades för sina prestationer under 2014. Priser föll ut enligt nedan:

 

 

 

Året Defensiva spelare A-lag : Joel Ringström

Årets Defensiva U-lag: Anton Scholander

Årets Offensiva spelare A-lag: Anton Nordfeldt

Årets Offensiva spelare U-lag:  Victor Karlsson

Årets Genombrott: Rasmus Larsson

Årets Nykomling: Didrik Nilsson

Coach Lillens Priser #1 Felix Voutilainen

                                #2 David Stridsman

                                #3 Daniel Bengtsson

P:s Specialpris: Sebastian Persson                  

Bloggens Hederspris: Otto Ewesson

Årets Kompis: Jonas Modig

Årets Hall of Fame: Michael Bengtsson

 

 

 

Ett stort grattis till samtliga pristagare och naturligtvis alla övriga HIS-lirare för en suverän genomförd säsong.

 

 

 

Förra veckan sparkade Hanaskogs IS igång maskineriet igen efter en längre vila. Nu börjar en stentuff resa mot nytt kontrakt i Division 3. Dessförinnan hade dock en handfull spelare tjuvstartat säsongen med att delta i Norra Skåne Cup i Qpoolen som detta år genomförs med Futsal-regler. Det märktes att HIS inte rört bollen på 6 veckor men vidare gick vi efter segrar mot Hörja (3-0) och Skepparslöv (3-1). Avslutande gruppfinalen förlorades med 0-2 mot Hörvikens IF vilket innebär att Hanaskog tar sig an Vankiva IF i åttondelsfinal den 7/12 kl. 11.00. Missa inte detta!

 

 

 

 

Just nu är vi mitt i den ökända frimånaden, och för den observante så har vi haft lite gäster på våra inledande träningar. Vi kommer såklart inom kort återkomma med klara nyförvärv samt eventuella tapp om det skulle förekomma. Schemat som ligger för tillfället är ett inomhuspass i D-hallen inne i Kristianstad på tisdagar samt ett kärt återseende på torsdagskvällar på Retro Gym I Åhus, där Markus Fridén gör livet surt för våra tappra Hanaskogsherrar. Förra veckans premiär ryktades vara lugn, vilket tyder på att kvällens pass kommer bli allt annat än trevligt…

 

 

 

För er som missat så är ju även nästa års serie spikad. Följande lag är det som Hanaskogs IS skall bekämpa i sitt återtåg i Division 3.

 

Division 3 Sydöstra Götaland

 Ifö/Bromölla IF

 Glömminge IF (från div 4)

 Hanaskogs IS (från div 4)

 Kalmar AIK FK (från div 4)

 IFK Karlshamn (från div 4)

 Nybro IF

 IFK Osby

 Räppe GoIF

 Sölvesborgs GIF

 Åryds IK (från div 4)

 FK Älmeboda/Linneryd

 Älmhults IF

 

 

 

Många nya bekantskaper att få bekänna färg med. Resan börjar här och nu.

 

 

 

Det var så länge. Vi kommer återkomma inom kort med mer spännande nyheter kring bygdens bästa lag!

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


RSS 2.0