Fin seger

Hanaskogs IS tog en ny seger i lördags när FK Bosna gästade ett soligt Västra Hed. Efter en nästintill prickfri första halvlek hade både Rasmus Larsson och André Bengtsson hittat nätet och skapat fina förutsättningar för tre nya poäng till Hanaskog. Och när samme Bengtsson efter fem minuter av andra slog in 3-0 via straffpunkten så stärktes dessa förutsättningar och tvingade gästerna till att flytta fram styrkorna ytterligare.

FK Bosna chansade framåt och lyckades vaska fram en del heta chanser dock utan framgång. Det krävdes till sist ett självmål för att spräcka Joel Ringströms nolla. Målet blev också det sista i denna drabbning. En gedigen arbetsinsats över hela banan lade grunden till en finfin 3-1 seger mot ett bra FK Bosna, vilket innebar nya viktiga poäng som kan visa sig viktiga i slutändan.

Tre omgångar avverkade, och efter tre segrar är det synd att klaga på öppningen.  Men det finns ingen tid att gotta sig i det förgångna.  På lördag väntar säsongens hittills tuffaste uppgift när Hanaskogs IS beger sig till Trollavallen för första derbyt av två mot Glimåkra IF. Någon trupp är inte spikad i skrivande stund, men oavsett vilket så är ni garanterade 16 hungriga pojkar med ledarstab som med en sjuhelsikes vilja och en stor portion ödmjukhet kommer att ta sig an det stentuffa uppdraget på lördag. Inställningen skall jag inte behöva tragga om, alla vet vilket jobb som krävs.  Avspark Lördag kl. 15.00, Trollavallen.  Kom och stötta ditt lag!

Vårt kära U-lag har även dom fått en bra start i Division 2 Nordöstra. Efter klar seger i premiären borta mot Åhus Horna BK (5-1) följde man upp med en ännu klarare seger mot Kristianstad BoIS i måndags. 9-0 slutade tillställningen efter hattrick av Victor Karlsson och dubbla tvåmålsskyttar i Timothy Gustafsson samt David Stridsman. Övriga mål prickades in av Albin Andersson och André Bengtsson.

Träning idag 17.00 för dom som inte tänkt demonstrera. Sista chansen att finslipa innan helgens bravader. Nu åker vi…