Kapten Nodde frälste - Dössing ansluter

 

 

Det går i ett nu men vi försöker hänga med så gott det går. Hanaskogs IS lyckades ta sig tillbaka på vinnarspåret efter en krigarseger på Björkvallen under torsdagseftermiddagen. Efter att hemmalaget dominerat första halvlek gnetade sig gästerna in sig mer och mer i matchen. Andra halvan hade man mycket boll, utan att för den delen skapa dom där riktigt heta chanserna. Då klev Anton Nordfeldt, för dagen kapten i Sebastian Perssons frånvaro, fram för ”Di gule”. Två gånger om.

 

 

 

 

 

I 78:e matchminuten snappade anfallaren upp en boll efter lite tvekan i KBoIS baklinje, rundade en utrusande hemmakeeper och rullade in 0-1. Där och då kändes det som luften gick ur hemmalaget som i sina försök framåt denna dag inte haft siktet riktigt inställt. Och när man sedermera försökte flytta fram i en kvitteringsjakt utnyttjade Hanaskog detta med rappa omställningar vilket också gav resultat i 87:e matchminuten. Då punkterades drabbningen när Anton Nordfeldt panga in 0-2 från straffpunkten sedan Jonas Nilsson blivit nedsparkad i straffområdet.

 

 

 

 

 

 

Det var inte vackert i långa stunder, men det var ett krigande Hanaskogs IS som denna dagen gjorde två mål mer än sina motståndare och tog tre friska poäng och därmed håller sig kvar på en kvalplats uppåt i skrivande stund. Gott så långt men nu är det nytt fokus igen.

 

 

 

 

 

I afton väntar ett lättare träningspass för herrarna innan det blir hemmamatch gånger två i veckan som precis anlänt. Först ut är A-laget som imorgon får besök av Perstorps SK där vi på nytt får oss en tuff nöt att knäcka. Med hopp om gott med publik, lite solglimtar och ett heltaggat hemmalag så håller vi tummarna för en trevlig afton för HIS del. Avspark Tisdag kl 19.00, Västra Hed. Samma inställning och attityd önskas!

 

 

 

 

 

För U-laget, som inte lirat sedan 7-0 segern mot Höörs IS den 14/5, väntar ett mandomsprov på onsdag när man tar sig an Nosaby IF. Avspark Onsdag kl  18.30, Västra Hed. Ett par intressanta namn i truppen utlovas!

 

 

 

 

 

Lite nytt och flytt i Hanaskogslägret följer nu: Innermittfältare Kim Bladh har tagit sitt pick och pack och begett sig till den svenska huvudstaden där ny spännande jobbkarriär väntar. Bladh skadade sig oturligt under träningsmatcherna och har inte hunnit återhämta sig innan det var dags för flytt. Vi tackar Kim för denna gången (för vi vet att han kommer bli gulsvart igen någon gång i framtiden) och lyckönskar honom med vad som komma skall.

 

 

 

 

 

En liten gladare nyhet är dock att vi kan hälsa anfallaren Linus Dössing välkommen till Hanakogs IS. Linus kommer närmast från Kristianstads FFs allsvenska U19-lag. Dessförinnan huserade Dössing i moderklubben Sibbhults IF där han säsongen 2013 gjorde 17 mål i den Norra Sexan. Det är med stor glädje vi hälsar Linus välkommen till klubben, och vi hoppas få se mycket av hans fina kvalitéer på Västra Hed framöver.

 

 

 

 

 

Sista raderna ägnar jag åt att tacka alla fina eldsjälar och volontärer som på nytt skapat ett sådant fint arragemang under lördagen då både Hanaskog Runt och den stora Dragningsfesten gick av stapeln.  Precis som alla andra år så finns där inte något att klaga på. Bravo!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0