Förlust i Vejby

 

Hanaskogs IS förlorade toppmötet med Vejby IF med 3-0 (1-0) under lördagen på vackra (men något blåsiga) Vejby IP. För dagen brandskattade Hanaskogs IS gjorde vad man kunde för att skapa framgång, men denna dagen ville det sig inte mot solida Vejby. Efter en 1-0 underläge i halvlek kom Hanaskog ut och försökte kliva framåt. Man hade mest boll inledningsvis av andra men lyckas inte vaska fram de där riktigt heta chanserna. Istället klev hemmalaget fram och gjorde tvåan på ett fint distansskott och där och då dog matchen efter dryga 75 minuter. Ytterligare en boll hann trillade in bakom Joel Ringström som i övrigt räddade ”Di gule” vid ett flertal gånger denna soliga lördag.

 

 

 

 

 

De fjorton man som begav sig till Vejby gjorde ett tappert försök, men räckte idag inte till mot ett bättre Vejby IF. Bäst i Hanaskog var Joel Ringström tillsammans med ungdomarna Felix Voutilainen och Anton Scholander, som båda gjorde sina första matcher från start i A-laget för denna säsongen och visade att det kommer bli fler. Trots förlusten placerar sig ”Di gule” fortfarande på kvalplats uppåt när halva serien är avverkad. Imponerande!

 

 

 

 

 

Vi slickar såren och laddar för ny tuff bortamatch redan på onsdag när vi beger oss till Ädlavallen för att ta oss an ett VMA IK med ny vind i seglen. Räkna med ett revanschsuget Hanaskogs IS som skall göra allt som står i deras makt för att plocka poäng igen. Vi gör det som en enhet, vi gör det tillsammans. Avspark Onsdag kl. 19.00, Ädlavallen. Följ med oss och hjälp oss till nya framgångar! Kan ni inte hålla er till dess och behöver en HIS-dos så lirar vårt sköna U-lag ikväll mot Tollarps IF hemma på Västra Hed. Avspark 18.30. Mot ettan!!!

 

 

 

 

 

Slutligen vill jag också, å bloggens vägnar, såklart gratulera mittfältsterriern Otto Ewesson samt hans bättre hälft Caroline Christensen som den 4:e Juni fick ett nyförvärv på Falkvägen 1 när lilla Malte gjorde entré. Samma inställning som sin far och med avsevärt bättre bolltouch, då har vi en blivande Hanaskogskapten att se fram emot. Stort Grattis!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0