Back in business

 
 

Tillbaka i verkligheten. Imorgon sparkar Hanaskogs IS igång höstsäsongen när man beger sig till Helsingborg för en av säsongens tuffaste bortamatcher i form av Bosna FK. Snacka om rivstart på hösten!

 

 

 

 

Hanaskogs IS kommer från en sommarvila som varit välbehövlig. Skadelistan har sakta i krypts och i skrivande stund har vi majoriteten av truppen i rörelse, det gäller även långtidsskadade Niklas Svensson och Jim Hult som sakta men säkert försöker ta sig tillbaka till fotbollsplanen.  

 

 

 

 

Tre matcher har avverkats under bloggen semester. 1 styck träningsmatch mot division 3-laget IFÖ Bromölla samt två U-lagsmatchter mot Tollarp samt Wä. Samtliga har inneburit klara förluster. Lagen som ställts på banan har varierat och mixats, men summa summarum från dessa drabbningar har varit att vi inte tagit det jobb som krävs för att framgång ska skapas. Ni vet det där som varit så signifikativt med Hanaskogs IS under vårsäsongen.

 

 

 

 

Nog om det. Ikväll avverkades en bra träning som skapar och hopp och tro inför morgondagens stentuffa uppgift. Vi  vet alla att det krävs ett par snäpp bättre av oss alla, och vi vet också hur in i helsikes bra vi kan vara i de stunder där vi är där för varandra, tar jobbet, och krigar för klubbmärket vid vänster bröst. Imorgon börjar allvaret. Det är dags att mobilisera styrkorna. Avspark Fredag kl 19.15, Ättekulla IP. Kom och stötta!

 

 

 

 

Ett par förändringar har skett i truppen under sommarvilan. Andreas Johnsson har gått till seriekollegan Yngsjö IF då detta var passar bättre logistiskt för honom. Timothy Gustafssons testar lyckan i moderklubben IFK Knislinge då tiden för träning inte funnits. Linus Dössings sejour hos ”di gule” blev inte långvarig och har nu valt att vända hem till Sibbhults IF i sexan. Vi önskar samtliga herrar lycka till.

 

 

 

 

Vi är också skyldiga er kära läsare en redovisning av månadens spelare för Juni månad. Utmärkelsen sköts fram något då den berörde inte var på samma träningar som undertecknad men det är nu med stor glädje jag gratulerar Joel Ringström till ”Player of the month” för en storartad Junimånad där han va grunden till ett par segrar. När det gäller Juli månad har vi valt att titulera denna som semestermånad och därmed blir det ingen pristagare denna månad. Men nu i Augusti smäller det igen så det är fritt fram för alla spelare att briljera.

 

 

 

Player of the month – So far

 

April – Didrik Nilsson

Maj – Anton Nordfeldt

Juni – Joel Ringström

Juli - Vakant

 

 

 

 

 

Nu laddar inför en spännande morgondag. Smekmånaden är över. Nu åker vi…

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0