Ringström lämnar

 

Inlägget som skulle skrivits denna dag skulle egentligen ägnats åt att analysera den mållösa matchen mot seriekollegan Yngsjö IF från i lördags. Men efter bomben som fotbollssektionen igår levererade till spelartruppen innan träningen så flyttas fokus till något helt annat.

 

 

 

Under gårdagen blev det klart att Joel Ringström hastigt och lustigt lämnar Hanaskogs IS för att återvända till sin gamla klubb Malmö FF på obestämd tid. Detta sedan MFF i skrivande stund blott har förstemålvakten Robin Olsen i speldugligt skick efter att först Sixten Mohlin stukat foten i en U-lagsmatch och därefter Zlatan Azinovic åkt på en handskada under söndagens träning.

 

 

 

Joel Ringström. Snart på en allsvensk arena nära dig.
 

 

 

 

-”Efter Azinovics fadäs i söndags var vi i kraftigt behov av en målvakt som varit med i dessa sammanhang tidigare. Joel har varit med förr och vet vad det innebär, samtidigt som han kan bidra med tips till Robin”, säger målvaktstränaren Jonnie Fedel, som poängterar att Ringström endast är back up tills det att både Mohlin och Azinovic. -”Robin är uttalad etta så det blir såklart en del nöta bänk för Joel, men där har han varit förr, menar Fedel.

 

 

 

För Hanaskogs del är det ett tungt tapp mitt under brinnande förberedelserna inför premiären, men besitter samtidigt fullgoda ersättare i både Nils Berg och Oliver Ruottinen som båda visat framfötterna under vintern. Och det är inte bara HIS som drabbas,  även Kungliga Postverket lider då man nu helt plötsligt blev en 2 meter lång postiljon fattigare.

 

 

 

Vi lyckönskar Joel i sin comeback i elitfotbollen och hoppas att han snart är tillbaka på Västra Hed. Enligt Jonnie Fedel kan det bli fortare än vi anar: -”Så fort någon av de andra målvakterna är tillbaks på banan kan Ringström ta sitt pick och pack till Göingeskogarna igen, om nu inte Cork City ringer”,  avslutar Fedel.

 

 

 

Mer info kommer löpande.

 

 

 

 

 

 

 

Tills vidare...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0