"Lillen" klar för Hanaskogs IS

 

Kontraktet är säkrat. Nu har Hanaskogs IS även gjort klart med tränare inför kommande säsong. Det är med glädje som vi meddelar att Stefan ”Lillen” Olsson, 48,tar över efter Sir Bengt Emil Andersson som sedan tidigare aviserat att han, efter tre framgångsrika år, lämnar föreningen.

 

 

Stefan Olsson är ett välbekant ansikte för de flesta inom Hanaskogs IS. I slutet av 90-talet var ”Lillen” fruktad målskytt för ”Di gule” och gjorde då tre säsonger i föreningen. Förutom Hanaskogs IS har även Olsson bland annat haft en framgångsrik spelarkarriär i Yngsjö IF, IFÖ Bromölla IF och inte minst i allsvenska Mjällby AIF. 

 

 

 

”Lillen” kommer närmast från ett 5 år långt tränaruppdrag i moderklubben Yngsjö IF där han varit en kraftig bidragande orsak till att klubben inom loppet av två säsonger vann både Division VI och Divsion V, varav femman obesegrad. Utöver detta har Olsson även hunnit med en tränarsejour i Brösarps IF. I skrivande stund har dock Stefan ”Lillen” Olsson fullt fokus på att slutföra sina åtagande i moderföreningen med att se till att det kommer spelas Division 4-fotboll på Yngsjö IP även under 2014.

 

 

Vi kommer återkomma mer i ämnet längre fram, men vi är väldigt glada att, i kamp med andra framgångsrika föreningar, lyckats få Stefan att återvända till Västra Hed. Vi önskar honom varmt lycka till i slutforceringen av serien med sitt Yngsjö IF.

 

 

 

Det är också sedan tidigare klart att Bengt Emil Andersson sluter cirkeln när han kommer hem till sin moderklubb Sösdala IF. Föreningen har genomgått en rejäl generationsväxling och med tanke på deras unga material så kunde dem inte få en bättre lösning än Sir Emil. Men tro inte att det är sista gången ni läser hans namn här på bloggen. Om någon vecka så fattar ni…

 

 

 

 

 

 

Tills vidare...

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0