Tufft schema för "Di gule"

Hanaskog kom till korta på bortaplan mot Yngsjö IF i förra veckan. Efter en slätstruken insats fick man se sig besegrade med 3-0 (0-0) mot ett för dagen klart bättra hemmalag. Inget att orda om. Efter en jämn första halvlek var Yngsjö lite hetare i andra och fick en tidig ledning. När HIS flyttade framåt kom således och både tvåan och trean också bak Joel Ringström. Bästa domaren hittills för säsongen förresten. Grzegorz Iwaszczynski. Möcke bra!

 

 

 

Dagen efter var det U-lagets tur när man på Nya Wallbjörka förlorade klart mot ett riktigt bra Nosaby IF med hela 5-0. Dock repade man sig mod och tog sig tillbaka på vinnarspåret när man i måndags pulveriserade ett förstärkt U-lag från Hjärsås/Värestorp med 7-0.

 

 

 

Hanaskogs IS går in i en tung period just nu.  Inom loppet av åtta dagar skall 4 matcher utspela sig. Tre för A-laget (Åhus hemma, Glimåkra borta och Eket borta) och samt en för U-laget (Osby borta). Hårda bud för att vara på amatörnivå.

 

 

 

Nu handlar det om att knyta näven igen efter förra veckans debacle.  På fredag kommer ett heltaggat Åhus Horna BK på besök till Västra Hed, och dem kommer inte vika sig en tum. Var så säkra. Det kommer inte Hanaskogs IS heller. I promise. Support your local team. Avspark 19.00, Västra Hed.

 

 

 

Hanaskogs Runt närmar sig också med stormsteg. Lördagen den 25/5 är det dags för den 22:e upplagan av löpartävlingen. Så än är det inte försent att komma i form.  Klicka sen på denna länken, och välj och vraka bland de olika klasserna. Utlovas fina priser, grannt väder och riktigt snygga grabbar vid vätskedepån.

 

 

Vätskedepå av det större slaget kommer även infalla sig på kvällen då det vankas grillfest i kombination med det årliga superdraget nere på Västra Hed. Har du inte lott? Men fixa det då snarast för bövelen.

 

 

Arbetet med att uppdatera spelartruppen sker sakta men säkert framåt. Majoriteten av pojkarna är fotograferade, och när samtliga fastnat så lovar vi att lägga ut nya fräscha foton. Om ni nu sitter och väntar alltså...

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0