Tuffa drabbningar väntar

Det är rätt tajt nu i schemat. Men en liten ny uppdatering får vi bjuda på. Hanaskogs representationslag vann utan att imponera hemma mot Åhus Horna BK med komfortabla 4-0 (2-0). Målskyttar var André Bengtsson x 2, Sebastian Persson samt ett självmål som Andreas Nilsson ivrigt ville fira som sitt eget.

 

 

 

Trots undermålig prestation var HIS det spelförande laget hela matchen. Gästerna satsade långt, brett och högt i uppspelen, och när detta misslyckades var Hanaskog där och utnyttjade misstagen. 3 viktiga poäng bärgades i kampen om nytt kontakt. Gott så långt.

 

 

 

Hanaskogs U-lag tog också en klar seger i helgen som gick när man besegra IFK Osby på bortaplan med 5-0 (2-0). Ett brandskattat HIS lyckades med nöd och näppe skrapa ihop elva startspelare (nio av dem var INTE kördugliga) inför kampen. Då hade man även skrivit in en vadskadad Jonas Mårtensson och vindsnabbe Keijo Voutilainen i truppen utifall någon form av naturkatastrof skulle inträffa. Målen gjordes Albin x 2, Fredrik, Otto och ett självmål.

 

 

 

Nog om det, dags att blicka vidare. Denna vecka bjuder på två blytunga uppgifter för ”Di gule”. Först och främst imorgon väntar tuff bortamatch mot en av seriefavoriterna i årets serie, nämligen Glimåkra IF. Som om inte det vore nog beger sig Hanaskogs IS på fredag även till Eket för att ta sig an nuvarande serieledarna. Behöver väl inte predika om inställning och attityd denna vecka va!?

 

 

 

Underdogs må vi vara, men vi ska inte ge oss utan strid. Fullt fokus på våra uppgifter, stötta varandra och kriga in i det sista. Då skall vi förhoppningsvis kunna bjuda på någon liten överraskning denna vecka. Men vi behöver DIN hjälp också. Hjälp oss! Först på tisdag Avspark 19.00 ,Trollavallen och därefter på fredag Avspark 19.00, Ryavallen.

 

 

 

Jag har förhoppningar om att försöka hinna med att uppdatera mellan matcherna, men garderar mig med att utlova ett liitet längre inlägg i slutet av veckan annars. Det där med att livnära sig som bloggare har inte riktigt gått ihop sig för mig än. Hur fan gör dem andra!?

 

 

 

Om vi inte hörs innan så vill jag också slå ett sista slag för Hanaskog Runt på lördag. Det och Superdraget på kvällen. Det kommer bli lajbans så det står härliga till.

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0