Första segern bärgad

 

Hanaskog bärgade säsongens första trepoängare när man hemma på Västra Hed besegrade topptippade Eslövs BK med 1-0. Matchens enda målskytt blev André Bengtsson när han i den 13:e matchminuten snyggt rundade gästernas målvakt och placerade in bollen i öppen kasse. Första segern var ett faktum och en smula arbetsro för nykomlingarna.

 

Lördagen seger behöver dock  inte HIS skämmas över. Man var det lag med hetaste viljan, intensiteten och chanserna. Till skillnad från förra helgen så förvaltade man dem något bättre denna gång. Och nog kunde vi väl fått in någon boll till i slutskedet när Andreas Nilsson från nära håll träffa målvaktens tåspets. Eller varför inte på Fredrik Ottossons galna cykelspark som tvingade Eslövskeepern till en formidabel räddning. Men hur som helst, så fick vi de där tre poängen som var så oerhört viktiga för den fortsatta kontraktsjakten.

 

Många som man vill plussa idag, men Sebban och Otto vann det mesta på mitten och bakåt var Joakim Bosson så gössig som bara han kan vara. MEN, nu läggs den matchen till handlingarna. Redan imorgon smäller det igen. Då beger sig Hanaskogs herrar till Yngsjö för ny stenhård match i Division 4 Norra. Inget planerat? Ja, då vet du vart du ska ta vägen nu. Avspark 19.00, Yngsjö IP.

 

 

Spelschemat har gjort att det blivit lite annorlunda träningstider den kommande perioden. Under söndagen hanns det med ett lättare pass på Västra Hed, något som även gäller ikväll. Förutom morgondagens match så har även U-laget veckomatch när man på onsdag tar sig an Nosaby IF på Nya Vallbjörka. Kick off 19.00.

Pga röd dag på torsdag samt SM-final i Handboll gör att den träningen således är flyttad till söndag även den. Tid kommer inom kort. Som de flesta spelarna vet har vi även en liten annorlunda aktivitet på lördag som vi behöver god närvaro på. Alla ni som kan ställa upp, meddela ASAP. Tack och på återseende.

 

 

Tills vidare…

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0