Få bort sanden mellan tårna

 

Kort fredagsinlägg för att informera lite kring de förändringar som helgens schema har fått utstå.

 

 

 

Imorgon lördag var det tänkt att Hanaskogs IS skulle tagit sig an Yngsjö IF på grusplanen i Kristianstad, då gräsplanen i Yngsjö ej var i speldugligt skick. Nu visade det sig under gårdagen att Yngsjös spelare inte alls ville spela på grus, vilket innebar att de tackade nej till matchen via ett SMS. En smula oskönt om ni frågar mig.

 

 

 

 

Som tur är så har vi en ledning med brett kontaktnät.  Och tack vare deras snabba aktion så löste sig allt för Hanaskogs del åtminstone. IFK Hässleholm skulle ha tagit sig an Sölvesborgs GIF under lördagsförmiddagen men fick även dem återbud. Det innebär att IFK nu istället får spänna musklerna mot ”Di gule” från Göingeskogarna. Så kort och gott, Avspark 12.00 Österås Konstgräsplan mot IFK Hässleholm.

 

 

 

 

På kvällen är det också dags för det vi alla väntat på: Första spelarskivan såklart! Avspark sker preliminärt kl. 18.00 på någon central Kinakrog i Kristianstad innan vi beger oss hem Andreas Nilsson där han behöver hjälp med diverse renovering av dörrar och fönster. Därifrån är det sedan endast ett stenkast bort till stadens nattliv. Ni som skall kilas in (både i år och ni som missa förra året) kan vara lugna, åtminstone denna kväll… Vänligen sprid till berörda som ej fanns med på träningen igår!

 

 

 

 

Das war alles. Trevligt veckoslut på er!

 

 

 

 

 

Tills vidare...

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0