Tal till nationen

 
 
Mina damer och herrar. Föreningen Hanaskogs IS står inför en minst sagt utmanande höst. Damlaget står efter en lyckad vår med ena benet i trean. Våra herrar är i skrivande stund på fast mark i Division 4. Gott så långt, men det är en lång väg kvar för bägge lagen. Det är hög tid att sparka igång på allvar igen. Det krävs ett rejält avstamp inför hösten. Det avstampet sker på lördag.
 
 
 
Klockan tolv noll noll sparkar Hanaskogs IS damer och herrar igång en spelarskiva utan dess like. Samtliga anmälda skall då inställa sig på Västra Hed för att inleda dagens aktivitet. Vad det är för påhitt får ni reda på då, men vi kan redan nu ge er lite bra-att-veta-info.
 
 
 
- Då herrarna tränar innan på förmiddagen så kommer enklare förtäring att erbjudas runt tolvslaget för både kvinnor och män. Allt för att fylla på depåerna inför vad som komma skall.
 
 
- Samtliga deltagare har lottats in i lag som presenteras längre ner. Eventuell kan någon tillkomma/fall bort, men preliminärt är det lagen enligt nedan.
 
 
- Lördagens aktivitet kommer innebära att ni som lag behöver förflytta er en del, majoritet inom Hanaskog men även avstickare till Knislinge kan förekomma. Någon typ av färdmedel kan därför komma att behövas så som cykel, bil, båt eller 545:an. Med anledning av detta presenterar vi lagen redan nu så att ni har möjlighet att gadda ihop er. Vid kris, kontakta tävlingsledningen. 
 
 
- Vädergudarna verkar ha ett gott öga till HIS, då det pratas om sol och upp emot 30 grader på lördag. Så glöm för allt i världen inte att dricka ordentligt. Vatten alltså...
 
 
- Klädsel skall inledningsvis vara ledig, då ni skall röra er en hel del under dagen. Efter aktiviteten (troligtvis runt 16-tiden) finns omklädningsrummen tillgängliga för ombyte, dusch, bastu och allt det där.
 
 
- Nyduschade och sminkade sätter vi sen oss till långbord där det bjuds på grillat med tillbehör. Här strålar vi även samman med de nyinkomna pojkar och flickor som inte haft möjlighet att deltaga tidigare på dagen. Är där någon allergi som spelar din kropp ett spratt, vänligen kontakta tävlingsledningen för en tidsbokning hos Dr P.
 
 
- När vi väl dukat av höjer vi musiken ett par pinnhål och börjar slå på den stora trumman. Natten är fortfarande ung.
 
 
 
Helgens laguppställningar (preliminära)
 
Lag 1 : Johanna, Ulrika, Nils, Staffan, Bosson
 
Lag 2 : Joel, Anton B, André, Ronja, Gisela
 
Lag 3 : Danne, Paddan, Molly, Matilda, Emmy S
 
Lag 4 : Linda, Anna, Bergvall, Ted, Gazza
 
Lag 5 : Andy, Emil, Figge, Sara, Frida
 
Lag 6 : Bommen, Jenny, Tim, Sebban, Rosén
 
Lag 7 : Viktor K, Ottosson, Amanda, Mickan, Madde
 
Lag 8 : Rebecca, Emmie P, David, Anton S
 
 
 
 
 
Vid eventuella frågeställningar kontakta nedan:
 
Damlaget : Lisa , Fanny
 
Herrlaget: Ante P, Jonas
 
 
 
Med dessa ord hälsar jag damer, herrar och Ted varmt välkomna till Västra Hed på lördag. Detta kommer bli galet...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tills dess...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FORZA HIS!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0