Sorg I Hanaskog

Under förra veckan som gått möttes vi av det tunga beskedet att Hanaskogs Bo ”Bosse” Rosén har gått bort efter en tids sjukdom och inte längre finns bland oss. 

 

Vi minns Bosse som en härlig vän, föreningsmänniska och far. Bosse ställde alltid upp för oss i alla väder och vi var alltid välkomna hem hos familjen. Vi minns alla härliga stunder hemma i köket när det nalkades kortspel och Bosse var inte den som gav bort en hand i onödan. Det var alltid många skratt och härliga stunder. Bosse ställde alltid upp nere på Västra Hed och för grabbarna när hjälp behövdes. Senaste åren har Bosse alltid hjälpt till med Hanaskogs Runt och varit en glädjespridare med sitt stora engagemang och intresse för Hanaskogs IS. Vi minns Bosse med glädje och kommer sakna honom på våra hemmamatcher där han följde Sons of Hanawood.

 

Våra tankar går nu till Bosses familj, släkt och vänner. Himlen berikades med en fantastisk människa. Hanaskogs IS och Hanaskog Runt blev dock en stor profil fattigare. Bo ”Bosse” Rosén blev 63 år gammal. 

 

 

 /Webbredaktionen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0