Skattjakt, kollektivtrafik och återstart

Solen sken när Hanaskogs herrar och damer under lördagen gaddade ihop sig inför höstens utmaningar. Det 50-tal spelare, ledare och sektionsmedlemmar som anlände till Västra Hed visste på förhand inte mycket om dagen, mer än att det vankades heldagsutflykt.

 

 

Lagen var redan presenterade. Klockan 12.45 släpptes även bomben:  En tre timmar lång skattjakt väntade deltagarna!  Startskottet gick 13.00, därefter spred sig lagen utöver göingebygden för att genomföra en uppsjö av olika uppdrag som i sin tur inbringade poäng. Ett axplock av uppdragen var:

 

 

-          Samtliga laget skulle göra bomben från trean på Hanaskogsbadet.

-          Streaka vid en tennisbana

-          Bjuda Thomas Danielsson på kaffe och kaka

-          Strippa vid Träffpunkten

-          Mjölka en ko

-          Sälja saft vid Preem

 

 

 
Joel gick in för simhoppningen.
 

 

 

Starkast denna dag var ”Team Ronja”, bestående av Joel Ringström, Anton Berg, André Bengtsson, Gisela Svensson och Ronja Håkansson som förutom skumpa även kamma hem en varsin finfin medalj.  Stort grattis och bra jobbat.

 

 

 
Vinnarna för dagen!

 

 

Efter aktiviteten stod bastu på schemat för många innan vi satte oss till bords ute i solen där det bjöds på grillat, dryck, bra musik och högljudda skratt.  Stort tack till alla deltagare som gjorde denna dag/kväll/natt minnesvärd.

 

 

 

 
Vädret gjorde inte lördagen sämre.

 

 

 

 
Gör som HIS - Tänk på miljön, åk kollektivt!

 

 

Efter en rad träningar efter uppehållet, ideliga passningsövningar och ett par sjuhelvetes löpövningar sparkar höstsäsongen igång imorgon. Då åker Hanaskogs IS till Åbyvallen för möte med Klippans FF. Laget parkerar snäppet över HIS i tabellen på målskillnad just i detta nu. Hur det ser ut imorgon kväll står i stjärnorna, men vi minns hemmamatchen mot Klippan (2-2) där vi såg ett spelande lag som definitivt kommer bli en svår nöt att knäcka. Men försöka ska vi…

 

 

Avspark onsdag 19.00 Åbyvallen, Klippan. Vi ses där!

 

Träningsmässigt väntar ett pass av det lugnare slaget under torsdagen innan det är ny kamp i bottenstriden på lördag när Marieholm kommer på besök. Men det tar vi lite längre fram.

 

 

Upp med huvudena, nu kör vi igen!

 

 

 

 

 

Till sist...

 

 

 

 

HANASKOGS IS - VILKEN FÖRENING!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0