Ibrahimovic syntes till nere på Heden…

Onsdagen den 28 Augusti 2013 kommer för lång framtid vara starten på kanske något stort… Undertecknad var nere på Heden för diverse förberedelser inför vad som komma skall nästa Lördag den 7 september. . . (Mer info längre ner). Men det var då jag fick se något jag inte trodde var sant. In genom grinden på Västra Hed stegade spelare som Ibrahimovic och Lotta Schelin in…. Vad är det som händer tänkte jag???

 

 

 

Nu är det kanske en liten modifierad sanning i det hela.  För det var ju starten på Hanaskogs nya Knattelag. Och Västra Hed fylldes för en stund med en hel drös nya landslagspelare. Med sprudlande glädje och tjo och tjim for de fram och tillbaka över den gröna mattan jagandes efter den vita bollen. Att livet kan vara så bekymmersfritt ibland…
 
 

Vi kommer följa upp Knattarnas framtid här på hemsidan framöver. Men känner ni några knattar som också skulle vara intresserade att komma ner och spela boll. Så bara hör av er och sprid gärna ryktet. Webbredaktionen skall kolla med tränare Fanny Lundgren vilka dagar och tider som gäller. Det kommer att publiceras här på hemsidan.

 

Webbredaktionen kan också meddela att våra egna Hanawood Angels tog en hedrande tredje plats i SM-slutspel i beach fotboll uppe i Vetlanda i somras. Inte illa att de gule kunde kriga till sig ett SM-brons!  Bra jobbat tjejer!!! Här kan ni läsa mer om det i NSK. 

 

 

Som ni sett så har vi inte uppdaterat bloggen sen senaste hemmamatchen mot Yngsjö.

Matchen vann vi med 2-0 efter 2 snygga mål av Anton Berg. En väl genomförd match av alla samtliga spelare. Tillsammans är vi starka!!!

 

Webbredaktionen har inte legat på latsidan utan vi håller på för fullt med förberedelserna för Årets Derby I Östra Göinge!! Gå in på länken.

Slaget om den gula färgen.. 

 

Mer info om nästa helg kommer men först reser vi till Åhus imorgon och försöker ta årets första bortapoäng.. Ner till Åhus och stöd de gula trupperna. Matchstart 18.15

 

Sist men inte minst… Forza HIS

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0