Heja Eslöv

Hanaskogs IS stod pånytt för en hedersam förlust när man i fredags förlora mot Eslövs BK på fina Ekevalla med 2-0 (1-0).  Pånyo fick Bengt Emil laborera om friskt i startelvan efter sena avhopp i form av en ryggskadad Joel Ringström, en Sebastian Persson som vilken sekund som helst kunde titulera sig tvåbarnsfar samt avstängning på Andreas Johnsson.

 

 

 

Unga Hanaskog krigade på från början och slet tappert mot ett bollskickligt Eslöv. Hemmalaget var klart piggast inledningsvis, men gästerna jobbade sig så småningom in i matchen, och med lite kyla och en gnutta tur, så hade poäng inte varit omöjligt i denna drabbning. Men avsaknaden av mål innebar en ny förlust på bortaplan (vårt bortafacit är rätt räligt) och en något tuffare bussresa hem.

 

 

 

Lagkaptenen Sebastian Perssons frånvaro hjälpte dock föga hemma i Färlöv. Först natten till måndag ville den lilla krabaten titta ut. Resultatet: en välmående pojke och framtida HIS-kapten. Förhoppningsvis med ett par snäpp bättre talang än sin far. Oavsett vilket, stort grattis till Sebastian och Veronica.

 

 

 

U-laget återstartade under måndagen med tuff bortamatch mot IFÖ Bromölla. I avsaknaden av, hur skall jag uttrycka mig, ”skolade” målvakten åtog sig Daniel Båvelid rollen som burväktare. Båven slet  som ett djur mellan stolparna såg länge till att matchen levde. Slutresultatet : förlust med 8-3… Målskyttar blev Albin Andersson (2) och Jonas Mårtensson. Samme Mårtensson avverkade samtliga 90 minuterna. Senast det hände var strax innan högertrafikomläggningen.

 

 

 

Hanaskog kommer ikväll att göra de sista förberedelserna inför kommande utmaning. På fredag väntar en av kollegorna i kampen om nytt kontrakt i form av Yngsjö IF. Ett lag vi skall ta revansch på efter den dåliga insatsen på Yngsjö IP. Observera att matchen är tidigarelagd p g a risken för mörker. Avspark Fredag 18.30 Västra Hed. Kom och skrik dig hes!

 

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0