Tuff avslutningsvecka för Hanaskog

 

Så var vi inne på sista versen. I alla fall när det gäller vårsäsongen. Efter två intensiva träningspass väntar nu två tuffa bortamatcher för Hanaskogs herrar. Imorgon torsdag beger sig ”di gule” till Åsvalla för match mot fysiskt starka Tosteberga/Nymölla IF. Ett lag, som efter en tuff inledning verkligen kommit igång och på allvar blandat sig i toppstriden. En stentuff uppgift för våra gula krigare, så vad det är för inställning som krävs behöver jag inte nämna. Därefter väntar Åhus IF i en minst lika tuff match på söndag.

 

Kontra truppen mot Fjälkinge så har Sir Emil dock tvingats göra en del omkastningar. Detta beror dels pga skador och avstängningar, men även då några grabbar har ställt in siktet på att rockn rolla på Peace and Love i Borlänge. Det öppnar upp för andra spelare att visa vad dem går för.

 

Vi kan också passa på att presentera ytterligare ett nytillskott i truppen. Det är Rasmus Larsson, till vardags hemmahörande i det amerikanska laget Holy Names University Hawks, som kritat på för ”di gule”. Rasmus är i Sverige till och med augusti månad, och ville ha en klubb att hålla igång i under hans sommarlov. Via sina arbetskamrater hamnade den kreative och snabbe mittfältaren på Västra Hed och är alltså nu även med i den trupp som tar sig an T/N imorgon. Varmt välkommen Rasmus hälsar vi.

 

Rasmus Larsson

 

 

Jag hoppas hinna med att leverera ett referat innan söndagsmatchen, för att alla våra fans inte skall törsta för mycket efter sin dos av HIS.

 

 

Nu taggar vi!

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0