En liten julhälsning

 
Hanaskogs IS tar nu välförtjänt jullvila efter en säsong fylld av glädje. Samtliga inblandade har helt klart gjort sig förtjänt av ett par hårda paket, en skinkmacka och någon liten nubbe. Passa på och njut. I Januari kliver vi upp ett pinnhål i träningsintensiteten. Kommer inte vara vackert men det behövs...
 
 
 
Båda Hanaskogs lag i Alliansen lyckades kravla sig vidare till den andra omgången. Den yngre upplagan (HIS I) tog den långa vägen via andra chansen, där man spelade ut Sölve BK i 10 minuter (ledning 4-0), för att i andra halvan fullständigt klappa ihop och sånär missa avancemanget i en match där utvisningsbåset ständigt fick besök av bägge lagen. Di gule redde dock ut stormen och via 4-3 tar man nu sig an en tuff uppgift i nästa omgång där VMA IK står för motståndet.
 
 
 
Skiten som blev över (även kallat HIS II) besegrade Näsby IF i sin första match med 4-2 (2-0) och kommer därmed få en klurig motståndare i omgång 2 i form av Venestads IF. Målen prickades in av Andreas "Ante" Persson 2 (!!!!), Albin Andersson samt Joakim Bosson. Rutinen var skillnaden i denna matchen där Di gules disciplin bakåt la grunden för en relativt stabil seger.
 
 
 
I juletider brukar det var väldigt populärt att i olika medier dela ut julklappar till de man känner har utmärkt sig på eller annat sätt. Och visst, jag hade kunnat ge ett par löparskor till Bosson, ett ordförråd till Andreas "Ante" Persson, eller varför inte en journalistutbildning till några grabbar på lokaltidningen. Men det är ju trots allt jul, och då ska man ju vara snäll mot allt och alla. Ni vet att jag är snäll egentligen, och jag hoppas även att du, Tomten, läser detta och inser att den här grabben förtjänar ett par riktigt suveräna julklappar den 24:e. Det eller en striker till Arsenal i januarifönstret. Gärna Demba Ba i röd rosett...
 
 
 
I mellandagarna kan ni avnjuta inomhusfotboll då bägge Hanaskogslagen kämpar vidare i Idrottshallen. Tider och dagar finner ni på hemsidan.
 
 
 
 
 
Till sist vill jag önska alla er kära läsare en riktigt God Jul!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FORZA HIS!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0