Dags å köra skit

 
Hanaskogs herrar är tillbaka i vardagen. Sedan förra veckan har det svettats rejält nere på Västra Hed och vissa önskade att man kanske skulle skött sin sommarträning en aning noggrannare (i år igen). Trots att det fortfarande finns vissa som än håller semester och är på utflykter så har närvaron varit mycket god. Sedan vi gick på sommarvilan så fanns där en del skador som hämmade truppen, dessa har dessvärre inte hunnit läka vilket innebär ett par nya omkastningar inför kvällens tuffa match mot Vinslöv på bortamark. I kvällens motstånd finner vi den gamla Hanaskogstränaren Magnus Nilsson.
 
Det krävs 120% inställning till uppgiften ikväll om poäng skall vara möjligt. Alla vet det. Nu kör vi.
 
Avspark 19.00 Sparbanksarenan!
 
 
U-laget tjuvstartade serien redan i måndags mot Bjärnums GoIF. Bägge lagen tog det som en liten träningsmatch och matchade starka lag. HIS stod där för en bra vändning och stod till slut som segrare med 3-2 (0-2) efter mål av André Bengtsson x 2 samt Rasmus Larsson.
 
Imorgon är det således åter dags för ett litet spelargille. Vi inleder kl. 14.00 på Västra Hed med klubbmästerskap i fotbollstennis. Va beredda på att få duktigt med stryk.
 
 
Mer matnyttigt inlägg kommer i nästa vecka. Nu taggar vi till lite extra...
 
 
 
Tills vidare...
 
 
 
 
 
 
 
FORZA HIS!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0