Dubbla segrar

Hanaskogs IS inkasserade säsongens första trepoängare när Tosteberga/Nymölla IF slogs tillbaka hemma på Västra Hed med stabila 3-0 (0-0). Målen inprickades av Albin Andersson samt Anton Berg x 2. Efter en chansfattig första halva var det hemmalaget som tog kommandot i den andra och med två snabba mål så såg man också till att tidigt döda matchen. När Anton Berg således pricka in trean med dryga 20 minuter så kändes det som att tempot sjönk en smula. Bra idag var innermittfältaren Andreas Johnsson som rev och slet 80 minuter innan orken började tryta för den ettriga Hanaskogiten.

I går var det U-lagets tur att bekänna färg. Medans startelvan från i lördags körde mjukisträning på B-planen, så tog U-laget en ny klar seger i division tre. Denna gång var det Broby IF som fick se sig besegrade med 6-1. Målen gjordes av Fredrik Ottosson (2), Felix Voutilainen, Jimmie Oskarsson, Rosén  och en till som jag inte minns namnet på…

Kvar denna vecka finns nu två träningar, tisdag (läs:ikväll) samt torsdag. På fredag drar vi mot Bengt Emil – land för möte med Sösdala IF. För U-laget väntar Bjärnums GoIF på söndag.