Bengt "Emil" Andersson har skrivit på för 2012.



Hanaskogs IS Kan stolt presentera att Bengt "Emil" Andersson har skrivit på för ett år till. Bengt "Emil" kommer leda HIS även under 2012.

HIS Fotbollssektion med Kjell-Åke Bergh, Micke Bengtsson och Kurt Mattson är väldigt nöjda med att Emil har valt att fortsätta sitt arbete i klubben. Sen om det kommer att bli i division 4 eller division 5 återstår att se.

Det är väldigt viktigt med kontinuitet i klubben säger Kjell-Åke Berg till webbredaktionen. Och i och med att Emil vill fortsätta har vi nu lagt grunden till ett lyckat 2012. Det är alltid lättare att behålla och knyta till sig nya spelare om tränarfrågan är löst.

Emil själv säger att han stortrivs i klubben. Han tycker organisationen är väldigt bra. Där styrelse och fotbollssektion gör ett mycket bra jobb på alla positioner. Han ser en stor framtidstro. Truppen har en bra mix med gammalt som ungt. Laget är väldigt utvecklingsbart, där framför allt ungdomarna har stor potential. De är lyhörda och jobbar hårt på varje träning. Emil tycker det är väldigt motiverande att det alltid är mycket folk på träningarna vilket gör det roligt att "lära ut fotboll"..

Emil är nöjd med truppen i sin helhet och hoppas att alla stannar under 2012. Han ser inget större behov i att vi måste värva etablerade spelare utan satsar gärna på ungdomarna. Men visst finns det spelare som vill spela för den gula dressen är de alltid välkomna att prova lyckan i klubben, gammalt som ungt.

Vill ni se hela intervjun så sänds den på Svt sport ikväll...

Webbredaktionen kan även meddela att dagens match mot Ballingslöv är inställd sedan motståndarna lämnat w.o
Istället kommer det att vara träning klockan 19.00

På återseende


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0