Sista rycket innan semester/vacation

Hanaskogs IS gör sig redo för en sista strid. I alla fall innan semestern. På lördag beger man sig till Hanåsvallen för möte med ett pånyttfött Sösdala IF. Ett lag som i slutet av våren äntligen kommit igång. Senaste veckan har dem tagit sig an båda förhandsfavoriterna Fjälkinge IF samt Glimåkra IF. Det blev seger mot Fjäkinge med 2-1 och man hade även en poäng i hamn på Trollavallen när klockan tickade upp till 90 minuter. Men serieledarnas Joel Kronholm fick till sist bli matchhjälte med sitt 3-2 mål. Med andra ord, är det ett revanschsuget Sösdala som vi besöker på lördag.

 

För Hanaskogs del kunde förutsättningarna kanske vara något mer optimala. Laget kommer från en vecka där vi för första gången i år varit lite dåligt med folk. Naturligtvis har detta en hel del med semestertider att göra. Detta avspeglar sig också i truppen inför lördag. Det kommer dyka upp ett par nya namn i truppen som nu kan få chansen att visa vad dem går för. Spännande utmaning för många med andra ord. Och visst hade inte smakat fel med tre nya poäng med sig in i semestern?

 

 

Avspark 14.00 Hanåsvallen. Vi behöver ditt stöd.

 

 

Sista rycket, nu kör vi!

 

 

 

 

Dagens Rubrik

 

 

Maffiatillslag – mot Cannavaros pizzeria – Det mest chockerande är inte maffiakopplingen, utan att den forne världs-, italienske och spanske mästaren Fabio numera att fördriver dagarna med ta telefonbeställningar med kommentaren: ”Du är välkommen om 15 minuter en kvart...”

 

 

 

 

 

Sist men inte minst…

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0