Och så var det dags igen...

Så var Hanaskogs herrar åter igång med träningen. Efter några veckors ledighet som inneburit allt ifrån champagne och hummer till bakfylla å inventering så var det åter dags att dra på sig blåställen (och underställen) när nystarten nu är ett faktum.

 

 

Med pompa å ståt sprang HIS in på gårdagens gruspremiär som gick av stapeln i metropolen Bjärlöv, ca 10 minuters bilfärd från Kristianstad. 22 friska själar avverkade där ett bra pass som till mångas förvåning inte innehöll någon löpövning. Nä, istället gick kvällens träning i passningarnas tecken. Och från åskådarplats (ja, skribenten var dessvärre sjuk) så var det en fröjd för ögat med en härlig inställning och fart i spelövningarna. Även väldigt roligt att se nytillskotten i truppen Johannesson och Sebban som redan visat att man kan tillföra mycket under 2011.

 

 

Vidare kunde vi även notera ett nytt ansikte på träningen som förhoppningsvis väljer ”di gule” kommande säsong, vem vet... I övrigt tar vi med oss följande noteringar från första passet:

 

Davids totalt 27 vurpor under passet har lett till att hans nya smeknamn från och med nu är ”Bambi”.

Kurt har fått en ny svart fin reklamkeps från Hitachi.

Viktor Karlsson var den enda runt omkring planen som inte noterat den 2 meter långa snöplogen som var kopplad efter Bjärlövs traktor och blev helt sonika fälld av densamme.

A. Bergh har sett och lärt sig av Carlos Tevez och genomförde onsdagsträningen iklädd halsvärmare…

Bengt Emil klär i gulsvart.

- Ted Carlsson är fortfarande lika loj.

 





En söt argentinare och hans halsvärmare.



Och för er som fortfarande sitter och är förundrade över att det inte blev något löpande under gårdagen kan vara lugna. Redan ikväll är det dags för nästa träning, även denna i Bjärlöv. Satte precis en hundring på att det kan smygas in en löpövning denna kväll. Möjlig vinst: 95 kronor…  

 

 

 

Tills vidare….

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer
Postat av: Batman

IRL garv när ja läste

"Ted Carlsson är fortfarande lika loj"

2011-01-13 @ 14:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0