Hanaskog tog pulsen på London!

Kylan svepte in över Emirates Stadium. Mitt bland all folksamling skådas tre något nedstämda HIS:are gåendes mot The Gunner. Denna dag var det bara ett x antal pints som kunde rädda dem.

 

 

Denna utlovade artikeln har dragit ut på tiden p.g.a. Jimmies defensiva inställning till att skicka över sitt galleri av bilder från denna wekeend. Men långt om länge har dessa kommit till mitt förfogande så nu kan vi äntligen summera denna helg.

 

Hanaskogstrojkan bestående Anton, Itchzak och Junne ankom till London, lördagen den 6 november. I kalendern var två angenäma besök noterade, ett på Craven Cottage (Fulham-Aston Villa) samt höjdpunkten Emirates Stadium (Arsenal-Newcastle).

 


Tre gringos


Första anhalten blev Fulham. Gemytliga Craven Cottage bjuder på en välspelad match, där två lag som vill ha bollen efter marken lag bjöd upp till kamp. Aston Villa inledde målskyttet i slutet av första halvleken genom Marc Albrighton. Innan dess hade både Clinton Dempsey och Zoltan Gera bränt klara chanser.  Tack vare två storspelande målvakter i ungtupparna Brad Friedel samt Mark Schwarzer så verkade det som om fler mål inte skulle falla i denna match. Men då hade alla räknat bort en viss norrman.


 

Craven Cottage








Bobby Zamora (till vänster i bild) har gått från konstant löpande till konstant stapplande sedan sitt benbrott.





I matchen sista anfall skickar Damien Duff in en frispark i Villas straffområde. Framstormande kommer Brede Hangeland och knoppar in kvitteringen. 1-1 slutar matchen, mest nöjda var nog ändå trots allt Aston Villa som kom till spel med ett sargat lag denna lördag.

 

Trion from Hanawood styrde därefter skutan mot Paddington (där vi för övrigt bodde) för att prova på Englands omskrivna pubkultur. God mat, god öl och några överförfriskade engelsmän som fick Swindon att framstå som ett lag för Champions Leauge fick avsluta kvällen innan marschen gick till hotellet. Bergh och Junne till rummet med de två mindre nöjda damerna (Ja, vi hade respektive med oss) medans Jimmie kröp ner i sin tältsäng i annexet fullt påklädd då rumstemperaturen slickade nollan.

 

 

Morgonen därpå var det tre, icke körbara herrar som efter att ha avnjutit en klassisk ”English Breakfast” tog första bästa tunnelbanetåg mot underbara stadsdelen Arsenal. Efter en liten promenad landade vi så småningom på ett av våra delmål denna dag – The Gunner, vår alldeles egna lilla pub. Väl där stötte vi på tre likasinnade från Halmstad som också valt att spendera helgen i London. Det blev ett trevligt möte då dessa herrar hade ett par extra ordinära avslöjande om en viss f.d. Arsenal-spelare från Halmstad samt tre Inter-stjärnors bravader under ett träningsläger i Halland. Ett samtal till The Sun eller La Gazzetta Dello Sport och jag skulle vara ekonomiskt oberoende.

 



 The Gunner - Members Only




Halmstadgänget med de fantastiska historierna






Vakterna uppskattade tydligen inte att bli kallade "wankers"

Slutligen så var vi till sist på Emirates Stadium, stunden vi hade väntat på. Ni som nu förväntar er ett fylligt referat kommer bli besvikna. Mardrömsscenariot var i denna match att bortalaget skulle få in en boll i första och sen lägga sig på försvar. Tyvärr blev drömmen verklighet. En kontring från ”The Skates” slutade med ett inlägg som Lukasz Fabianski läste som en dyslektiker och suputen Andy Caroll kunde knoppa in 0-1 innan halvtid. Därefter parkerade Newcastle spelarbussen i eget straffområde och Arsenal tvingades jaga. Närmast kvittering var Theo Walcott när han svarade för Arsenals tredje ribbträff för dagen. Slutresultatet 0-1 innebär automatiskt att en ny resa till Emirates i vår, för inte nog med att vi lyckades pricka in den första matchen som Arsenal blir mållösa på hemmaplan, vi har troligtvis prickat in Cesc Fabregas absolut sämsta match i den röda tröjan. Mäktigt! Sorgerna dränktes återigen på The Gunners efter matchen.


 

 Emirates Stadium













Nöjda trots allt





Jimmies nya profilbild på Facebook




Summa summarum så var det, trots det miserabla resultatet för Kanonerna, en fantastiskt rolig resa. Betyget blir därför 4 pints av 5 möjliga, det var bara en trepoängare som fattades men den tar vi till våren istället.

 

 

 

När det gäller ny info kring Hanaskogs IS så håll ut, kommer en uppdatering inom kort.

 

 

 

 

 

Tills vidare….

 

 

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0