Premiär!

Stunden är kommen. Månader av väntan är över. En försäsong blandad med blod, svett och tårar är avverkad och vi blickar nu framåt mot en ny säsong. En säsong full av förhoppningar. Full av förväntningar. Och säkerligen full av överraskningar. Och tro mig, Hanaskog kommer vara en av dem.


Datumet är 3:e Oktober 2009. Klockan är 13.48 när domaren blåser för full tid på Västra Hed i matchen mellan Hanaskogs IS och Strömsborg. En match som slutar 1-0. Jublet visste inga gränser. Hanaskogs var åter tillbaka i Division 4!



Från den dagen inledes ett stort arbete. Ett arbete som bestod av att se till att få en grupp individer villiga till att stå upp och försvara Hanaskogs färger även under säsongen 2010. Vi är nu där. Imorgon kl.15.00 sparkar säsongen igång borta mot Askeröd, en match som vi alla längtat på! Försäsongen har bestått av blandade insatser, där Hanawood både tagit och givit. Dessvärre har där även funnits en del skadebekymmer i truppen vilken medfört att inte riktigt alla är riktigt hundra nu när säsongen inleds. Trots det så är det ett slagkraftigt lag som i morgon far till Askeröd för att visa vad vi kan.



Hanaskogs IS är för många förknippat med glädje. Glädjen att  varje träning kunna komma ner till underbara Västra Hed och känna sig välkommen. Glädjen av att tillsammans med sina lagkamrater prestera, både på och utanför plan. Glädjen av att få visa vad man kan. Och så klart, glädjen för fotbollen. En vis man sa till mig en gång: "Tillsammans é vi starka". Ett uttalande som kommer leva vidare med Hanaskogs Hjältar anno 2010. När alla, och då menar jag alla, kör 110% i 90 minuter plus tillägg, då kan vi säkerligen överraska många lag. Inte 75%, inte 90%, möjligtvis bara 100.... När vi är där, ja då ´är det inte kul att möta Göinges Stolthet!



Jag hoppas och tror att alla idag verkligen känner samm som jag, och börjar tagga till och tänka på vilket fantastiskt roligt fotbollsår detta kan bli. Vi har alla kämpat hårt för att ta oss dit vi är idag. Slå nu för bövelen inte av på takten...



Hanaskog kommer imorgon till spel med följande 15-mannatrupp:

Mv: Junne 

Försvar: Stalle, Tim, Jim, Ante, Andrée

Mittfält/Anfall: Andreas, Anton, Johnsson, Bergvall, Albin, Jensa, Eddie, Gunde och Gazza


Hanaskogs-seger ger i skrivande stund 2,80 ggr pengarna på Nordicbet.












Nu laddar vi, boys! I morgon är det äntligen dags!!






Sist men inte minst...







FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0