Bloggen Presenterar: Staffan Holgersson!

För närmare bestämt 18 år sedan fick denne gosse se dagsljus för första gången. De stolta föräldrarna, Bosse och Annika Holgersson hade fått tillökning! Namnet var redan självklart! Av mina egna säkra (och eget påhittade) källor är pojken Holgersson döpt efter forne storspelaren och MFF-legendaren Staffan Tapper, som mest gjort sig känd som syndabocken som slog en av världshistoriens sämsta straffar mot Polen under VM i Västtyskland 1974, vilket renderade honom öknamnet "Tappan Straffer". Dock läggs ingen skugga på vår egen Staffan Holgersson som i år klippt navelsträngen från IFK Knislinge och tagit steget över gärdet för att se till att Hanaskog skall tillhöra toppen av femman 2009!



Staffan Tapper



Vad finns det då att säga om denna talang! Tja, vi kan ju nämna att Staffan är en kille som är ett idrottsfreak och som hatar att förlora och snåla människor. Kan också meddela att han för tillfället studerar vid Wendesgymnasiet inriktning bygg samt att han har en liten äcklig ovana att gilla Manchester United, vilket dock övervägs av att han gillar att partaja samt att sjunga i duschen, något som vi dock ej fått något smakprov på än.



"Stalle" in action! Imorgon smäller det igen!

Om man skall för en stund bli allvarlig på bloggen kan man även berätta att Staffan haft en mindre trevlig händelse under sitt liv då han upplevde en av de antagliga värsta naturkatastrofer i vår tid, nämligen den hemska flodvåg som drabbade Thailand under slutet av år 2004! Dock klarade sig Mr. Holgersson, med familj, sig utan några skador vilket vi naturligtvis gläds med!


Staffan har i år en förhoppning om att kommande säsong i HIS kommer bli en spännande och lyckad utmaning med ett lag som kan slåss om uppflyttning. Han hoppas utvecklas på ett positivt sätt samt vara med och slåss om platserna i startelvan, något som jag personligen är övertygad om att han kommer att lyckas med! Man kan beskriva Staffan som en ettrig, envis, lojal, trogen, klok, lyhörd, söt, sexig pojke som verkligen har alla förutsättningar att bli en bra fotbollsspelare!


Om Staffan skulle få välja en spelare som han tror kan betyda mycket för HIS i årets serie så säger han Joel Isendahl, då han har visat gryende form redan i träningsmatcherna. Skulle han välja en spelare att gå på dejt med i laget skulle det bli Timothy Gustafsson, mest för att han förhoppningsvis skulle få rabatterade priser i baren!


Vi hälsar Staffan Holgersson välkommen till klubben och ser fram emot hans första spelarfest imorgon lördag. Ett seriöst referat följer av denna troligtvis på söndag om man inte är allt för sleden!


FORZA HIS!


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Vilken flodvåg snackar du om???? Den räliga va -04...

2009-03-13 @ 17:24:16
Postat av: Morsan Holgersson

Ja , Tobbe det är rätt

Det var den 26/12 2004







2009-03-13 @ 18:16:20
Postat av: Morsan igen

Och kan Ni gissa hur han klarade vågen??



Jo in på ett hotell och upp på deras bardisk !!



Det ska börjas i tid!!







2009-03-13 @ 18:37:58
Postat av: Lillen

Som sagt staffan, imorn är det de RIKTIGA provet:)

2009-03-13 @ 19:43:39
Postat av: Bloggen!

Alldeles korrekt Tobbe! Tack för att du uppmärksamma detta, va nog inte riktigt nykter när jag skrev detta... Korrigerat och fixat e det nu i alla fall!

2009-03-14 @ 11:56:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0