Nästa Västra Hed, Västra Hed nästa

Hanaskog inkasserade sin andra förlust under träningsmatcherna igår. Hjärsås/Värestorp var mer på tå från avspark och hade mer vilja att vinna medans Hanaskog inledde på hälarna. Tre tillfälligheter, tre defensivt svaga ingripande, och så var det 3-0. När väl Hanaskog vaknat så jämnades spelet ut men då var det något försent. Ett för dagen hetare Hjärsås/Värestorp får göra ytterligare två mål i den andra och HIS andra förlust är ett faktum. De spelare som fick chansen från start idag hade en ypperlig chans att visa att man ville vara med i snacket om startelvan i premiären. Tyvärr tog de flesta inte riktigt chansen. Men träningsmatch är alltid träningsmatch, det är nu vi kan lära oss av våra misstag utan att det har kostat några poäng. Nya tag i veckan och möjlighet till revansch kommer på lördag då vi på nytt möter Hjärsås/Värestorp (Observera att denna är flyttad från söndagen).

 

Under lördagen var det fixardag på Västra Hed. Många ideella själar ställde upp för att hjälpa Bosse med iordningsställandet av vår gemytliga idrottsplats. Nya avbytarbås har införskaffats och kommer göra matcherna mer överskådliga från bänknötarnas sida. Nu ska vi bara övertala Skånetrafiken lägga om superbussarnas rutt mot Kristianstad. Kan också passa på att meddela att där kommer ligga lite olika klädesplagg, väskor, skor och dylikt på ett bord inne i herrarnas omklädningsrum under denna vecka. Den som känner att man vill ha något av detta tar det, annars åker det rakt i brännbart. Nuff said!




 

Lite färg på dem sen jävlari.




Träning måndag, tisdag och torsdag denna vecka med match på lördag. Hoppas på samma suveräna närvaro som tidigare veckor.

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0