Inställda matcher och svordomar på flygplatser

Det finns kanske dem som saknat matchreferat från HIS matcher den senaste tiden. Den enkla anledning till detta är att det varit stiltje i femman för Hanaskogs del. De senaste två omgångarna har blivit framflyttade i kalendern pga dålig planering och koll hos motståndarna. Det har resulterat i nedan förändringar i kalendern

 

Åhus IF (borta) är flyttad till den 1/7 kl. 16.00

 

Vinslövs IF (borta) är flyttad till augusti (datum???)

 

Däremot fortsätter U-laget att gå som tåget i Division 3. Två nya segrar har lagts till handlingarna (6-3 mot Treby samt 3-0 mot Önnestad) där man visat prov på en fantastisk ineffektivitet. Men det e ju poängen som räknas i alla fall och i skrivande stund parkerar man på förstaplats i tabellen med idel segrar.

 

Men nu på onsdag är det äntligen dags för HIS att gå en match i femman igen. Då blir tuffast tänkbara motstånd i form av ett obesegrat Yngsjö IF. Ett lag som går som tåget i serien och det krävs 110% på alla händer och fötter för att poäng skall vara möjligt. Matchen spelas på Västra Hed. Kick off 18.45.

 

Mer så här blir det inte just nu. Allt om matchen kommer ni såklart få här. Nu börjar vi tagga till lite smått för en stentuff fajt på onsdag.

 

Till sist skänker vi en liten tanke till våra 3 kamrater (ja, till och med Hjärsingen) vars EM-äventyr fick ett väldigt drastiskt slut. Öststaterna i ett nötskal.

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

Trackback
RSS 2.0