Ända från New Dehli till Moskva

 

Det blev ett mållöst toppmöte under onsdagskvällen när Yngsjö IF gästade Västra Hed. Matchen speglades av mycket kamp och två tajta försvar. Debuterande André Bengtsson var den som hade bägge halvlekarna klaraste chanser men ingen av dem resulterade i mål. Istället tog Yngsjö och Hanaskog och broderligt delade på poängen denna kväll. Nu väntar en spelfri helg för herrarna innan vi sparkar igång en ny vecka med match måndag för U-laget (Österslövs IS hemma) och torsdag frö A-laget då Fjälkinge IF kommer på besök. Efter det håller vi lite midsommarfirande med sill och nubbe. Kanske någon jordgubbe också.

 

Vi tar och kör en liten snabbkoll om läget i laget när vi ändå har byxorna nere:

 

-Andreas ”Ante” Persson har, efter att ha blivit Ryss-Ante med hela svenska folket, åter landat på svensk mark. I sällskap med Jonas ”Gazza” Mårtensson är man snart redo att ta upp kampen om platserna i laget igen. Förutsatt att Mårtensson inte har hälsat på hos Sportmed i de närmaste dagarna.


-Den tredje musketören som var med på ovan nämna äventyr, Jimmy Rosén, skadade sig olyckligt under en match med Sons of Hanawood P35 och senaste statusen där var problem med knäet. Vi hoppas på inga allvarliga men och skickar en krya-på-dig-puss till Rosen.


-Albin Andersson
och Jonas Nilsson blev båda sent bortagna ur onsdagens trupp. ”Vi sparar er”, löd kommentaren från Sir Emil. Så kan en petning också låta…


-Sebastian ”Sebban” Persson
var, efter två fantastiska insatser i U-laget, högaktuell för comeback i representationslaget. Men det var bara ett problem. Persson hade, i samråd med sin bättre hälft, lyckats planera in en tripp till Kolmården samma datum som toppmötet med YIF, så när HIS stångade sig blodiga hemma på Västra Hed befann sig Sebban i trakterna kring Norrköping i full färd med att klappa allt ifrån Harrisvråk till Eketorpssvin…


-Martin Nilsson
har inte varit synlig den senaste veckan, och allt har en riktigt bra förklaring. Den ”långtoooade” målvakten är i full färd med att fullborda sin skolgång, och under dagen kommer ni kunna se honom springa ut iklädd kostym och studentmössa från Wendesgymnasiet. Lagkamraterna lyfter på den berömda hatten och säger stort grattis!

 

 I övrigt finns där lite skavanker här och var men alla får nu några dagar på sig att slicka sina sår innan vi kör igång med träningarna på måndag igen. Slutligen vill jag be om att önska alla en riktigt jävlig helg!

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

 

Сила его!!!  (Vilket betyder FORZA HIS!!!)

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0