Minusgrader

Ja, jag vet. Bloggandet har lyst med sin frånvaro sista veckorna. Flytt och lite resande i tjänsten för undertecknad har gjort att vårt gedigna nätforum har blivit lidande. Jag kan dock meddela att ni inte gått miste om några större ”breaking news”. Största scoopet under januari månad är troligen att mittbacken Martin Bergvall har visat sig på en träning. Det efter 300 missade samtal från fotbollssektionen, medspelare och ledarstab. Därför rynkade man lite på ögonbrynen när Bergvall ringt upp Bengt Emil Andersson och frågat varför han aldrig svarade i telefon!? Nåväl, kul att mittbacksgiganten åter är i träning, om än det lär bli sporadiskt inledningsvis med tanke på hans proffskarriär inom handbollen.

 

Hanaskogs IS kommer från en kylslagen vecka som resulterat i två inställda träningar. Grusplanen i Bjärlöv blev betong under torsdagskvällen och Fjälkinges skrytbygge låg mysigt inbäddat i ett vitt täcke på söndagen. Även tisdagen blev förvånansvärt lugn, mycket pga underlaget. Därför är det med en gnutta oro som han laddar mentalt för träningen ikväll. Hur många mil kommer Sir Emil lägga till pga dessa inställda lärotider? Börjar helt plötsligt känna mig lite rosslig i halsen…

 

Trots isbitande kyla var det 17 tappra man som tog sig ut till Bjärlöv under tisdagen. Den siffran överträffas nog idag med tanke på att kvicksilvret gått upp något. Inte mycket men ändå… Halkan gjorde planen svårspelad och bl.a. Anton Berg och André Johannesson leverarade ett varsitt svanhopp som kunde resulterat i tidig höftoperation eller massakrerad svanskota. Dock slutade allt lyckligt till slut med varm dusch i omklädningrummet till tonerna från Bjärlövs IFs årsmöte - gåshud!!!

 

Träningsspelandet sparkar igång den 25 februari då Hanaskogs IS tar sig an Wä IF, som för övrigt blir en nygammal bekantskap för HIS i årets femma. Laget har värvat friskt och blir säkerligen att räkna med i årets seriespel. Men mer om det längre fram. Nu ska jag börja ladda mentalt för kvällens träning med eventuellt konrally. Later!

 

 

 

 

 

Tills vidare…

 









FORZA HIS!!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0