Kärleken kärleken kärleken

Det är inte ofta blixten slår ner på samma ställe två gånger, men ibland sker mirakel. Först snackade Björn Ranelid sig vidare till Globen. Han pratade om att kvinnan var det första könet. När väl låten ropades upp som vinnare hoppade och skuttade den gyllenbruna skåningen runt i hela Leksand och hade så fullt upp att framhäva sig själv att han glömde bort sin partner Sara Li som snällt var kvar vid deras bord. Den gode Björn vände sig inte ens om mot den person som var den enda glädjen under de tre minuter som poeten befann sig på scen. Dubbelmoral?

 

Nu har inte detta blivit en schlagerblogg, så vi stannar redan där. Men ibland sker ju mirakel. Först under lördagskvällen när ovan nämnda personer tog sig ett steg närmre Azerbajdzjan, men också under söndagen då, hör å häpna, Martin Bergvall dyker upp på sin tredje (!!!) raka träning. Det smäller högre i mina ögon. Vad händer härnäst? Ska helvetet frysa till is? Skall Brynäs vinna SM-guld? Skall det gå en hel vecka innan KB skriver en artikel om Mostafa El Kabir? Allt det här känns omöjligt men visst, mirakel finns ju…

 

På lördag är det äntligen dags för den första träningsmatchen för året. Topptippade Wä IF är det som står för motståndet på Kristianstads IP. Avspark 15.00 (troooor jag?). Som tidigare nämnt så är det även första spelarfesten för året direkt efter, med start i Tivolibadet kl. 17.00. Kommer bli lattjo.

 

Laget som ställs på benen på lördag är ännu ej bekräftat, men tipsas bli en mix av gamla och unga och baseras främst på hur pass närvarande man varit på träningarna under januari-februari. Detta enligt säkra källor inom ledningen i Hanaskogs IS. Gällande aktiviteterna på kvällen har vi dock sänkt ribban något. En träning är allt som krävs för att kunna närvara på spelarskivan. Imorgon är sista chansen. Be there or be out!

 

 

Vill återigen påminna om att meddela ert deltagande till antingen Sebban och Rosén. Detta för att se till att där finns flytvästar och vårrullar till alla på badet och på China Wall efteråt.

 

 


Tills vidare…

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0