Nytt och flytt

Blott tre dagar återstår av frimånaden. En frimånad som, precis som väntat, varit väldigt lugn för Hanaskogs del. Av de aktiva under 2012 är det endast André Johannesson (trappar ner i Sibbhults IF) samt Ola Nilsson (kommer agera back up i IFK Knislinge) som aviserat att man lämnar HIS. Man skall inte ropa hej än, men det ser än så länge lovande ut.

 

 

 

Men så har vi ju ett litet pluskonto att redovisa också. Först ut att rita på var Jimmie Isaksson, som därmed på nytt är hemma i moderklubben. Isaksson kommer närmast från Hjärsås/Värestorp som storsatsade inför 2012. Det resulterade i en 4:e plats i Division 6 där man sedan via kval misslyckades att avancera ett pinnhål i seriesystemet. Någon närmre beskrivning på Isak behövs egentlige inte, det är helt enkelt en härlig pojk och kämpe som vi hälsar hjärtligt välkommen hem igen.

 

 

 

Vi kommer också under 2013 att åter få se den gänglige anfallaren Timothy Gustafsson åter i laget. Tim har pga husbygge haft sparsamt med tid över till fotbollen. Men nu när bygget väntas stå klart i början på kommande år kan det öppna upp för en comeback hos de di gule. En mycket välkomnande sådan. Med sin styrka och luftspel kan han på nytt bli en tillgång för HIS, vilket han visade redan under 2011. Välkommen tillbaka, kompis!

 

 

 

Sist men inte minst så har de flesta även noterat att lokaltidningen gick ut med att målvaktsikonen och forne MFF-spelare Joel Ringström  skulle återvända till Västra Hed. En nyhet som innebar nytt säljrekord i lösnummer för den avslöjande redaktionen. Den nyheten kan vi gladeligen bekräfta. Av respekt för hans nuvarande förening har vi dock inte velat skylta allt för mycket, då Ringström trots allt står under kontrakt med Höörs IS till och med årsskiftet. Joels återkomms till moderklubben är en härlig julklapp, då han trots allt är en av få göingeprofiler som representerat en allsvensk förening under 2000-talet. Förutom Malmö FF och Höörs IS har Ringström däremellan också fem säsongen med IFK Hässleholm i sitt CV. Det är med stor glädje jag hälsar Joel Ringström varmt välkommen hem!

 

 

 

Silly Season Just nu

In: Jimmie Isaksson, Hj/v IF, Timothy Gustafsson, comeback, Joel Ringström, Höörs IS

Ut: André Johannesson, Sibbhults IF, Ola Nilsson, IFK Knislinge

 

 

På fredag drar traditionsenligt Alliansen igång inne I Kristianstads Idrottshall. Hanaskogs IS har denna premiärkväll med ett lag (Hanaskogs IS I) som kl. 21.00 tar sig an Wä IF I. Det andra laget      (Hanaskogs IS II)  går först in i turneringen på onsdagen den 19/12 då man möter Näsby IF II. Då innefotbollen inte är så kallad ”obligatorisk” så har jag inte den blekaste aning om uttagningar och dylikt, det fixa säkerligen ledningen på ett elegant sätt. Lika ovetande är jag om hur ”andra chansen” går till, men kan väl summera ihop det att om det nu skulle råka bli förlust i första omgången så innebär det inte slutet för något av lagen.

 

Den som kan förklara  lottning och regler på ett pedagogiskt sätt i gästboken vinner en avbruten snöskyffel. Eventuell vinstskatt tillkommer.

 

 

 

Det var allt tills vidare, ta det grannt i trafiken, ät inte gul snö, och sluta inte att följa göinges bästa blogg!

 

 

 

 

 

Sist men inte minst…

 

 

 

 

 

 

 

 

FORZA HIS!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0